Iwona Borowiec - opinia (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Transakcja szybka i bez najmniejszych problemów Iwona Borowiec Katarzyna - opinia (2) Polecam biuro, szczególnie Panią Klaudię która jest niesamowicie zaangażowaną... Katarzyna Andrzej Dembek - opinia (2) Polecam firme Imperia Nieruchomosci, podczas procesu wypozyczania mojego... Andrzej Dembek
Maja - opinia (2) Jestem pod wrażeniem, bardzo dobra prezentacja i szybka realizacja zakupu... Maja Grajusz - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z rzeczowej i sprawnej obsługi mojego zlecenia.... Grajusz Michał - opinia (2) Zarówno udało mi się szybko sprzedać mieszkanie, oraz szybko kupić mieszkanie... Michał Evelin - opinia (2) Sympatyczny pośrednik, nie narzuca się z ofertami, ale dyskretnie je... Evelin Ryszard - opinia (2) Generalnie nie chętnie korzystam z usług pośredników. W tym przypadku byłem... Ryszard Gufo - opinia (2) Profesjonalne podejście do klienta. Pan Paweł Bielawa skuteczny w swoim... Gufo Iza - opinia (2) Szybko i bezproblemowo sprzedane mieszkanie. Polecam serdecznie pana Pawła,... Iza Tomasz - opinia (2) Polecam - duza pomoc, profesjonalne podejscie, elastycznosc na najwyzszym... Tomasz Agnieszka - opinia (2) Bardzo dobra znajomosc wszystkich nowinek w branzy.... pomocne rady, szybka... Agnieszka Gabriela - opinia (2) Bardzo polecam współpracę z biurem Imperia Nieruchomości. Szybka i sprawna... Gabriela Marta - opinia (2) Polecam współpracę z panem Pawłem. Dzięki niemu transakcja przebiegła szybko... Marta