Sabina - opinia (1) Polecam, pełen profesjonalizm na każdym etapie transakcji. Współpraca... Sabina Julia - opinia (1) Polecam biuro nieruchomości Imperium Home. Dziękuję za kompleksową pomoc... Julia Krzysztof - opinia (1) Polecam z całego serca, nie mam zastrzeżeń. Wszystko poprowadzone wzorowo! Krzysztof
Paweł - opinia (1) Serdecznie polecam biuro. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Sprzedaż... Paweł Agata - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Obsługa na wysokim poziomie, bardzo kompetentni agenci,... Agata Agata - opinia (1) Gorąco polecam współpracę z Imperium Home. Sprzedaż naszego mieszkania... Agata Jurek - opinia (1) Gorąco polecam biuro. Pracują tam wspaniali ludzie, którzy pomogą znaleźć... Jurek Iwona - opinia (1) Polecam Imperium Home! Bardzo pomocni zarówno w sprzedaży mieszkania jak i... Iwona Agata - opinia (1) Wspaniała, profesjonalna obsługa. Życzliwi pracownicy. Wielkie podziękowania... Agata Dorota - opinia (1) Polecam serdecznie, profesjonalna obsługa, szybka transakcja, która... Dorota Franek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Cały proces zakupu mieszkania... Franek Agata - opinia (1) Kupiłam mieszkanie za ich pośrednictwem. Załatwili wszystkie papiery... Agata Agata - opinia (1) Gorąco polecam! Miałam przyjemność współpracy z Imperium Home. Bardzo... Agata Grażyna J. - opinia (1) Gorąco polecam współpracę z biurem nieruchomości Imperium HOME. Sprzedaż... Grażyna J.