Implanty zębów Gdansk/Sopot/Gdynia

Poszukuje specjalisty od implantów zęba, nie mam z przodu stałej kości jednego zęba i od wielu lat mam mlecznego, którego czas już wyrwać i zastąpić implantem. Szukam kogoś godnego polecenia w niewygórowanej cenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam z własnego doświadczenia placówkę Kryspin-Dent- mają dwa oddziały we Wrzeszczu i na ul. Kartuskiej. Doskonali jeśli chodzi o implantację i nie tylko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdecydowanie dr Krystian Krupski, przyjmuje w Browarze Gdańskim.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W kwestii jakości implantu i poziomu zabiegu mysle ze nikt lepiej Ci nie zrobi zębów niz https://verdeclinic.pl/. Maja najlepszej jakości sprzęt oraz materiały a personel jest bardzo sympatyczny i zyczliwy w stosunku do Pacjenta. Codzimy do Verde z całą rodziną i jestesmy mega zadowoleni :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak w Verde sama robiłam implant. konsultacje i zabieg wspominam bardzo pozytywnie. sam styl wnętrza robi wrazenie

ciężko wybrać gabinet która ma zrobic implanty. zabieg jest bardzo drogi i szczerze od paru miesiecy nie moge sie zdecydowac gdzie powinnam pojsc. moze rzeczywiscie Verde Clinic jest dobrym pomyslem skoro polecacie ...

Polecam Dentysta na Warszawskiej w Gdańsku. Pracuje tam dr Tomek. Pozdrawiam

Re: Implanty zębów Gdansk/Sopot/Gdynia

K2Dental dr Krupski, i nie ma co chodzić gdzie indziej, bardzo dobry fachowiec
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

Przedwczesny wytrysk (3 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...