Impreza Weselna W Rzucewie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam,

planujemy ewentualnie impreze w zamku w Rzucewie (kolo Pucka). Czy ktos z forumowiczow ma jakies doswiadczenia na temat tej lokacji?

Thanks.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Impreza Weselna W Rzucewie

Jeżeli chodzi o Zamek w Rzucewie to jest napewno pięknie i wystawnie. Kwestia gustu czy ktoś lubi takie wnętrza, jeżeli komuś nie przeszkadza, że przy jego talerzu leżą po 3 widelce i 4 łyżeczki i czuje się swobodnie to jaknajbardziej to będzie dobre miejsce. Poza tym raczej drogo.

Dzieki za informacje. Atmosfera wnetrza itd to nam odpowiadaja.

Chodzi mi bardziej o to czy faktycznie wykonuja to czego obiecuja.

Co do cen to sa wg mnie za to co oferuja bardzo przystepne. Z noclegami dla wszystkich gosci i ze wszystkimi dyrdymalkami miesci sie w 350PLN od glowy. To mniej wiecej polowa tego co bylem przygotowany wydac a wiec da sie przezyc. Najdrozsza czescia imprezy (od glowy) beda autokary ktore zwioza gosci z zagranicy.

Tak "wykwintnie" jest tez w zamku Below w Sławutowie (tez w poblizu Pucka), ale w Rzucewie jest zdecydowanie ladniej. Nie wiem czy to prawda, ale podobno w Rzucewie nie mozna tanczyc.

Skoro takie wnętrze Was interesują - warto jeszcze obejrzeć
Pałac w Leźnie www.palacwleznie.pl,
Dwór Oliwski www.dwor-oliwski.com.pl,
Zamek w Krokowej http://www.prestigehotels.pl/krokowa.htm
i Pałac w Sasinie www.palacsasino.com.pl.

Dzieki za sugestie!

Dwor Oliwski jest faktycznie fajny. Urzadzilem tam pare lat temu 90e urodziny mojego dziadka i impreza byla naprawde udana!

Co do samego miejsca to zamek w Rzucewie nadal lezy dla nas na pierwszym miejscu...miedzy innymi z powodu wspanialego widoku na zatoke.

W Rzucewie można oczywiście tańczyć tylko , że tańce są w głównym holu koło recepcji i drzwi wejściowych.

Oprócz tych miejsc jest jeszcze Dwór w Bychowie za Wejherowem.
Co do Rzucewa jest o.k