3 tyg "ekspertyza" (1) Serwis najwyraźniej 1-osobowy. Naprawa zakończona niepowodzeniem, oczywiście... anonim pół roku (!) komputer był w naprawie (1) bez pozytywnego skutku... Na szczęście również bez kosztów. Pan sympatyczny i... maggy Super szybko no i tanio (1) Super serwis oddałem komputer do naprawy gdyż poprzedni serwis stwierdził że... klient
(...) (1) NAPRAWA U TEGO GOSCIA NAZYWA SIE REANIMACJE A SKASOWAŁ JAK ZA WYMIANE NIE... BUTCHER JEDYNI DALI RADE (1) Skorzystalem z uslug tej firmy poniewaz wczesniejszy serwis powiedzial ze... Michal POLECAM (1) Fachowa i miła obsługa. Zaskoczyła mnie niska cena. Na prawdę warto... Ania warto (1) naprawdę polecam ten serwis-szybko, sprawnie i co najważniejsze-tanio!!! Magda W. SUPER SERWIS!!! POLECAM!!! (1) Obudowa wymieniona w laptopie w ciągu 45 minut! Pełen profesjonalizm i to za... Shishak Nie tak kolorowo (1) Oddałem laptopa czas realizacji przeszedł wszystkie oczekiwania ponad... tronic Zdecydowanie POLECAM ! (1) W moim laptopie zepsuł się wiatraczek - wydał dziwne dźwięki i powodował, że... Ania Gorąco Polecam (1) Bardzo szybka naprawa z dostawą do klienta, cena atrakcyjna w porównaniu do... hoobi