Polecam (1) Szczerze polecam. Terapia dużo mi pomogła. Pani Anna jest życzliwą i pomocną... c. Polecam w 100%. (1) Psycholog z powołania, bardzo profesjonalnie, ale również z sercem. Zosia Polecam (1) Bardzo polecam, p. Ania jest niezmiernie przyjazną i profesjonalną... Krzysztof
Terapia z Panią Anną Żylis (1) Niedawno zakończyłam terapię. Decyzja o współpracy z Panną Anną Żylis była... J.G najlepsza terapeutka (1) Pani Ania jest profesjonalnym terapeutą w każdym calu. Potrafi zadbać o... Gosia Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie zgadzam się z poprzednimi opiniami, Pani Ania potrafi w... Michał Moje życie jest lepsze niż kiedykolwiek (1) Do p. Ani trafiłam z głęboką depresją i zaburzeniami lękowymi. Pomogła mi... Katka Zdecydowanie polecam. (1) Pani Ania wzbudza zaufanie. Naprawdę słucha i nie ocenia. Sprawia, że czuje... Karolina Polecam Panią psycholog Annę Żylis (1) Moja terapia trwała 8 miesięcy, otrzymałam ogromne wsparcie i pomoc. Pani... Monika Jak najbardziej polecam (1) Pani Ania pomogła mi wydostać się z piekła. Nie znam słów, które byłyby w... Karina wreszcie terapia mi pomogła (1) Po 2 długoterminowych terapiach i wielu pojedynczych wizytach, po których nie... Sonia Anka - opinia (1) Pani Ania to niezwykle ciepła i życzliwa osoba. Nie traktuje pacjentów... Anka Edmund - opinia (1) Terapia przebiega na jasnych zasadach, można uzyskać rzeczywistą pomoc. Polecam Edmund