Joanna - opinia (1) Polecam kurs ośmioklasisty..bardzo dobrze zebrany i powtorzony materiał.... Joanna Mirosława - opinia (1) Serdecznie polecam kursy w Indeksie. Syn został bardzo dobrze przygotowany do... Mirosława Agnieszka - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z nauczania, dzisiaj otrzymaliśmy wyniki matur,... Agnieszka
Iga - opinia (1) Polecam. Solidna i przyjazna Firma. Dziecko chętnie korzystało przez cały rok... Iga Beata - opinia (1) Dobra oferta i lokalizacja. Dogodne terminy. Beata Małgorzata - opinia (1) Polecam, pełen profesjonalizm, corka bardzo zadowolona, co przełożyło sie na... Małgorzata Alicjadom - opinia (1) Bardzo sprawnie przeprowadzone lekcje online Alicjadom Magda - opinia (1) Świetne, bardzo wartościowe kursy różnego typu i z każdego przedmiotu. Gorąco... Magda RJ - opinia (1) Bardzo uporządkowany program, świetna organizacja i kontakt na każdym etapie.... RJ matura podstawowa z matematyki (1) Dzięki pani Adamowicz, prowadzącej zajęcia w XLO w Gdyni, napisałam maturę z... Anonim Magda - opinia (1) Syn uczestniczył w kursach z języka polskiego przygotowujących do egzaminu... Magda Angielski w V L.O (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu maturalnego podstawowego .Nauczycielka... A Matura po latach (2) Matura po 23 latach ZALICZONA. W październiku 2016 roku skorzystałem w... Darek Zdaliście maturę, ale pytanie: na ile %? (1) Mnie np. interesuje wysoki wynik, a nie tylko: byle zdać. Jak więc jest z... Zainteresowana Matura po 16 latach ZALICZONA (1) W październiku 2015 roku skorzystałam w "Indeksie" z kursu przygotowującego... Agnieszka NIE POLECAM (2) Słabe przygotowanie, kurs matematyki robiony na siłę. Babka stoi przez całe 4... Lubie Matme Katarzyna - opinia (2) Zapisałam córkę na kurs z dwóch przedmiotów rozszerzonych. Wybrałam miejsce... Katarzyna Skutecznie (3) Po kursie maturalnym z chemii i biologii (trafiłem na wspaniałych nauczycieli... wojtek kurs z matematyki (2) W lutym tego roku skorzystałem w "Indeksie" z kursu intensywnego... Adam jak jest na prawdę? (9) ej, powiedzcie mi, jak to jest na prawdę? chodzi mi o kurs dwuletni z chemii... Magda, biol chem