SUPER (1) Dzięki intensywnemu kursowi maturalnemu z rozszerzonej biologii w dniu... Marta Polecam INDEKS wszystkim maturzystom (1) Właśnie zdałem Maturę po 18 latach!!! I to dzięki kursom Indeksu.... Grzegorz SUPER SPRAWA! (1) Chodzę na zajęcia z rozszerzonego angielskiego w XLO w Gdyni. Mamy ciekawe... Nati
polecam!! (1) Chodziłem do Indeksu na biologię, chemię w Gdyni i bardzo sobie chwalę te... Patryk Bardzo gorąco polecam (1) kurs języka angieslkiego na poziomie rozszerzonym w XLO (w Gdyni).... Pati Super :) (1) Brałam udział w kursach do matury i muszę naprawdę napisać, że wiele mi... Basia Matematyka Rozszerzona (2) Ja jestem bardzo niezadowolona. Zrezygnowałam po 4 miesiącach nauki ( I etap... sweet_revenge polecam (1) brałem udział w kursie przygotowującym do egzaminu gimnazjalnego 2009/2010.... k olewają uczniów a całe ich kursy to totalna pańszczyzna (2) totalna porażka, nauczyciele to albo studenci, albo nauczyciele ktorym... bartek Naprawdę polecam!! (1) Dzięki kursom dostałam się na swój wymarzony kierunek. Nauczyciele bardzo... Iza Godne polecenia!!!!!!!! (3) Jestem juz po maturze i mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że INDEKS... Natalia Teczka (1) Wszystko fajnie, ale trochę niesprawiedliwe jest to, że teczkę którą ma... mańka