Najlepsza :) (1) Karolina jest przemiłą, skromną osobą z wielkim talentem. Jest bardzo... Maja Paznokcie (1) Pani Karolina talent nad talentami, głowa pełna pomysłów :-)paznokcie... Karolina K POLECAM (1) Love'n Nails najlepszy salon w Trójmieście!! Jestem klientka już od prawie... Karina
Najlepszy ! (1) Profesjonalizm, swietna obsluga, superowi ludzie i wykonanie najwyzszej... Klientka Najlepsze studio paznokcia w Trójmieście (1) Karolina jest mistrzynią w tym co robi, profesjonalna, miła, kreatywna,... Kasia polecam z całego serca (1) salon Love'n'Nails poznałam z polecenia i tak się zakochałam że chodzę tam do... Ola Super Extra Hiper MEga :) (1) Nigdzie nie byłam tak zadowolona z usług jak w Love'n'Nails ! Cena adekwatna... Kamińska Agnieszka zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam, to miejsce. Panie Karolina i Kasia- kreatywne, miłe,... Sylwia P Idealne paznokcie- tylko tu. (1) Do Pani Karoliny chodzę jakieś dwa lata, jest pierwszą prawdziwą stylistką... Irena Gadomska Super salon! Polecam!! (1) Bardzo polecam salon Love'n'Nails! Super mila obsluga, profesjonalne... Alicja Petryk najlepsza ! (1) Odwiedzam Panią Karolinę od jej pierwszych dni w Gdańsku . Profesjonalistka w... Edyta Love'n'Nails najlepszy salon w Gdansku (1) Korzystam z usług salonu od marca 2014, nie wyobrazam sobie aby kto inny dbał... Ewelina_K Love'n'Nails is the Best! (1) Najlepszy salon w Gdańsku! W Love'n'Nails zawsze panuje niesamowicie... ewelina'90 Pelen profesjonalizm w wykonaniu dziewczyn;) (1) Salon Love`n`nails to najlepsze studio paznokcia z jakim kiedykolwiek mialam... Olga Profesjonalnie, przesympatycznie i wyjatkowo! (1) Dzieki Karolinie, po latach obgryzania moje paznokcie w koncu odzyly :) od... Ania najlepsze studio paznokcia jakie istnieje ! (1) Chodze do pani Karoliny Orzechowskiej od ponad roku i czystym sercem moge... Monika Smażyk Nie znalazłam lepszego salonu - polecam każdemu (nie tylko kobietom!) (1) Gdy po raz pierwszy przyszłam do salonu, mieścił się w zupełnie innej... Elżbiet uczęszczam od 2 lat - duży rozwój, szeroka oferta i gama produktów (1) Korzystam z usług salonu od 2 lat, zaczynałam swoją przygodę jeszcze z... Patrycja J. kaska - opinia (1) Nie mogłam przyjść na umówioną wizytę, zadzwoniłam z prośbą o wyznaczenie... kaska