Świetne indywidualen przygotowanie (1) Do Błażeja trafiłem jako kontynuacja rehabilitacji po kontuzji kolana. Po pół... Mirek Wymagający oraz skuteczny (1) Napisałam do Błażeja maila z zapytaniem o treningi. Już następnego dnia... Agnieszka Profesjonalizm (1) Treningi prowadzone przez Błażeja są dla mnie z jednej strony ciekawą... Rafał
31Minut-Super Sprawa (1) Witam, Dostałem namairy do 31Minut Pana Błażej od kolegi, który po wypadku I... Jacek Super Trener (1) Bardzo fajne , profesjonalne podejście . Treningi są urozmaicone , a efekty... Arek Profesjonalizm, takt i kultura (1) Półtora roku temu byłem typowym 60 letnim mężczyzną: z wagą dużo za dużą,... Ryszard Profesjonalny (1) Do Błażeja trafiłem w marcu 2012 po połowie roku osiągnąłem zamierzone cele -... M. Andrzejczak Cudowny! (1) Trafiłam do Błażeja z zamiarem zrzucenia paru kilogramów i głównym celem -... Ewelina Czy On jest dobrym trenerem? (1) Szanowni Państwo, Trafiłem na zajęcia sportowe prowadzone w trybie... Bartosz Nowak dzięki (1) Przygotowywałem się z Błażejem do półmaratonu biegowego, który przyznam... mich SUPER (1) Oboje z mężem trenujemy od pięciu miesięcy trzy razy w tyg. z Błażejem. Jeśli... Karolina i Błażej