ttt - opinia (2) Wszystko ładnie, piąknie, dobre ceny, fajny wystrój, koncerty od czasu do... ttt Super klub (1) Byłem tam w ostatni piatek - dawno tak dobrze sie nie bawiłem, impreza do... Jahim Mogłoby być lepiej... (1) Mogło by być lepiej, gdyby nie kolo prowadzący karaoke. Można by odnieść nie... Klockownik
miejsce na 18-stkę i inne imprezy (1) Super klub na organizację imprezy, obsługa miła i z inicjatywą, przystępne... mama córki Każdy znajdzie tu coś dla siebie (1) Super miejsce. Muzyka na żywo, karaoke czy kabarety to tylko niektóre z... Markona pamiętne wypady na piwo (1) co jak co ale od początku studiów przychodzę się tam napić czasem mniej... insztalator Klasyka (1) oczywiście polecam, moja niejedna studencka (i postudencka) impreza się tam... M. rodzinna atmosfera i sympatyczni pracownicy klubu :) (1) rodzinna atmosfera i sympatyczni pracownicy klubu :) klient Fajna zabawa bo śpiewać każdy lubi :) (1) Polecam czwartkowe karaoke, byłam ostatnio ze znajomym i mimo, ze byliśmy tam... Początkująca karaokowiczka rodzinna atmosfera (1) idealne miejsce na piwo :) jaga Infinium (1) Świetne miejsce, bardzo miła obsługa i przebywający tam ludzie, oprócz... Dawid Genialny klimat (1) Każdy wieczór jest dobry na spędzenie go w Infinium. Polecam karaoke w... Gonti Sylwia - opinia (1) Najlepsze Jam Session w trójmieście mają! Sylwia super miejscówka! (1) super miejsce ! w tygodniu mozna wpasc na browarka ze znajomymi a w weekend... K.R> Ja - opinia (2) zdecydowanie na plus :) Ja karaoke (1) pierwsze w jakim brałam (bierny;) udział, ale było super. super prowadzący... justyna Przymusowy punkt imprezowo-relaksacyjny (1) Gorąco polecam! Grzesiek . (1) W miarę tanio i blisko ale to przyciąga wątpliwych klientów czasem. Tylko na... JuNx :) (1) lepiej nigdzie nie ma! Batty