Info odnośnie prawa na WSAiB

Witam. Chciałbym zdobyć troszkę informacji o studiowaniu prawa. Wiem że poziom jest niższy od tego na UG, ale rzeczywiście aż tak niski? I czy naprawdę jest tak jak spora część pisze że wystarczy płacić czesne i to wystarczy by zaliczyć dany przedmiot. Chciałbym prosić o obiektywną opinię studentów tej uczelni, a nie zagorzałych przeciwników prywatnych uczelni.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Info odnośnie prawa na WSAiB

niższy poziom czego?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

poziom jest idealny jak na uczelnie prywatną i prawdą jest, że płacisz to wymagasz, wykładowcy z UG, co do egazminów to jak się nauczysz to zaliczysz a jak będziesz olewał to tez Ci zaliczą bo chcą abyś płacił dalej. Pytanie tylko czy uczysz się by zaliczyć czy dla siebie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Co za kretyn to pisał to ja nie wiem....
opanuj się człowieku !!!!
Bardzo krzywdzisz tą uczelnie taką opinią.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

ja nie polecam pod kazdym wzgledem...!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

wiesz ja bym nie powiedziała, że jak uczelnia jest prywatna, to jest gorsza. Problem polega na tym, że niestety w Polsce prywatne uczelnie uważana są za gorsze. Moim zdaniem to jest dobra uczelnia. Nie mam większych zastrzeżeń.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Aktualnie studiuje prawo na wsaib.
Płacisz - wymagasz ? Zapomnij. Właśnie siedze i kuje prawo rzeczowe i nikt mi jakoś niechce zaliczyć mimo iż płacę ....

Co do kadry. Większa cześć to profesorowie UG.
Wierzcie mi nie otrzymacie tutaj tytułu za płacenie jeśli ktoś idzie z takim podejściem odpadnie w 1 sesji :)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2