Inmart

Żaluzje, rolety i markizy

Gdańsk, Wawelska 14A

Jacek - opinia (1) Szybko tanio i bardzo profesjonalnie. Polecam wszystkim Jacek Krystyna - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Krystyna Polecam :) (1) Polecam. Pracownicy - konkretni, rzeczowi, świetny kontakt, fachowe... Ela
Piotr (1) Pelen profesjonalizm. Obsluga, doradztwo, terminowość, cena - wszystko na 6.... Piotr P Jola-opinia (1) Firma godna polecenia rolety założone w terminie , szybko , sprawnie .... Jola Gosia - opinia (1) Montaż wykonany bardzo szybko, sprawnie i starannie. Polecam! Gosia Polecamy! (1) Zamówiliśmy zarówno plisy, jak i rolety rzymskie. Wyglądają ślicznie i... Maja polecam (1) To już kolejna realizacja tej firmy dla mnie. Rolety wiszą latami i wszystko... Tomek z Przymorza Rzetelna firma (1) Posiadam z tej firmy rolety ,, Dzień-Noc’’ i dzieci są zachwycone.... Monika Polecam (1) Produkt jak i wykonanie bez zastrzeżeń. Kontakt z wlascicielami miły. Usluga... Beata Polecam (1) Profesjonalna firma z przystępnymi cenami. Montaz w moich mieszkaniach... Agnieszka Solidna firma (1) Jestem bardzo zadowolona, solidni i terminowi wykonawcy, a dodatkowo... Mieszkanka Osowy Pelen profesjonalozm!! (1) Szybko sprawnie profesjonalnie ;) uzytkuje od 2ch miesiecy ;) wszystko dziala... Polecam! Profesjonalna i solidna firma. (1) Profesjonalna, solidna i przyjazna firma. Produkty wysokiej jakości. Czas... Basia Obsługa na najwyższym poziomie! (2) Wybierając plisy oczekiwałam, że ktoś kompetentny doradzi mi jakie plisy... Anna G. Polecam, pełen profesjonalizm (1) Profesjonalna obsługa, rolety rewelacja. Gorąco polecam Kama Profesjonalisci (1) Całość uslugi od doradzenia poprzez pomiary po sam montaż sprawna i... Marcin Mirosław z Gdańska (1) Natychmiastowa pomoc w naprawie rolet. Bardzo profesjona i przyjazna usługa.... Mirosław z Gdańska Michał D. (1) Polecam. Czas realizacji zgodnie z umową. Porady doradcy trafne. Produkt super. Michał D. Piotr Pszczółki (1) Korzystałem wielokrotnie z usług firmy ,pan Piotr zawsze był na czas zgodnie... Piotr Pszczółki