Inmart

Żaluzje, rolety i markizy

Gdańsk, Wawelska 14A

Solidna firma (1) Jestem bardzo zadowolona, solidni i terminowi wykonawcy, a dodatkowo... Mieszkanka Osowy Pelen profesjonalozm!! (1) Szybko sprawnie profesjonalnie ;) uzytkuje od 2ch miesiecy ;) wszystko dziala... Polecam! Profesjonalna i solidna firma. (1) Profesjonalna, solidna i przyjazna firma. Produkty wysokiej jakości. Czas... Basia
Obsługa na najwyższym poziomie! (2) Wybierając plisy oczekiwałam, że ktoś kompetentny doradzi mi jakie plisy... Anna G. Polecam, pełen profesjonalizm (1) Profesjonalna obsługa, rolety rewelacja. Gorąco polecam Kama Profesjonalisci (1) Całość uslugi od doradzenia poprzez pomiary po sam montaż sprawna i... Marcin Mirosław z Gdańska (1) Natychmiastowa pomoc w naprawie rolet. Bardzo profesjona i przyjazna usługa.... Mirosław z Gdańska Michał D. (1) Polecam. Czas realizacji zgodnie z umową. Porady doradcy trafne. Produkt super. Michał D. Piotr Pszczółki (1) Korzystałem wielokrotnie z usług firmy ,pan Piotr zawsze był na czas zgodnie... Piotr Pszczółki Polecam! :) (1) Już nie pierwszy raz korzystaliśmy z usług przemiłych Panów z firmy Inmart.... Marta Gorąco polecam!!! (1) Współpracuję z firmą blisko 10 lat. Nigdy się nie zawiodłam. Fachowe... Małgorzata Polecam z czystym sumieniem! (1) Mieszkamy na parterze, stąd wybraliśmy plisy. Panowie przyjechali na pomiary,... Gosia gorąco polecam (1) Duży wybór materiałów, szybka realizacja, profesjonalna i bardzo przyjemna... Anusiak Polecam! (1) Serdecznie polecam- firma rzetelna, duży wybór produktów, fachowe doradztwo i... Kasia Polecam (1) Super firma. Tanio, terminowo i solidnie Anna Polecam! (1) Korzystałam z usług firmy nie raz i na pewno będę korzystać w przyszłości.... Marta Polecam!! szybki montaż, solidne wykonanie, fachowe doradztwo (1) Po raz pierwszy skorzystałam z usług firmy Inmart i pozostanę klientem na... Katarzyna P. Świetnie!! (1) Naprawdę same plusy!! Zwłaszcza jakość i montaż!! Roman Polecam! (1) Pełen profesjonalizm i świetna obsługa, bardzo mili panowie a z rolet jestem... Anna POLECAM (1) Drugi raz korzystam z usług firmy i jestem bardzo zadowolona. Jakość... Dominia