Inmart

Żaluzje, rolety i markizy

Gdańsk, Wawelska 14A

Polecam! :) (1) Już nie pierwszy raz korzystaliśmy z usług przemiłych Panów z firmy Inmart.... Marta Gorąco polecam!!! (1) Współpracuję z firmą blisko 10 lat. Nigdy się nie zawiodłam. Fachowe... Małgorzata Polecam z czystym sumieniem! (1) Mieszkamy na parterze, stąd wybraliśmy plisy. Panowie przyjechali na pomiary,... Gosia
gorąco polecam (1) Duży wybór materiałów, szybka realizacja, profesjonalna i bardzo przyjemna... Anusiak Polecam! (1) Serdecznie polecam- firma rzetelna, duży wybór produktów, fachowe doradztwo i... Kasia Polecam (1) Super firma. Tanio, terminowo i solidnie Anna Polecam! (1) Korzystałam z usług firmy nie raz i na pewno będę korzystać w przyszłości.... Marta Polecam!! szybki montaż, solidne wykonanie, fachowe doradztwo (1) Po raz pierwszy skorzystałam z usług firmy Inmart i pozostanę klientem na... Katarzyna P. Świetnie!! (1) Naprawdę same plusy!! Zwłaszcza jakość i montaż!! Roman Polecam! (1) Pełen profesjonalizm i świetna obsługa, bardzo mili panowie a z rolet jestem... Anna POLECAM (1) Drugi raz korzystam z usług firmy i jestem bardzo zadowolona. Jakość... Dominia Solidna firma (1) Bardzo polecam! Solidne wykonanie, świetna jakość. Serwis mega! Ola Ocena Rolet (1) Super obsługa profesjonalne podejście do klienta Wojtek Grabowy - (1) miły kontakt, sprawna obsługa polecam :) Bożena Dobre ceny, szybka realizacja (1) Szeroki asortyment, dogodne terminy, mili Panowie służą poradą, fachowy... Andrzej Profesjonaliści (1) Od pomiaru do efektu końcowego pełen profesjonalizm z czystym sumieniem... Piotr Świetnie, polecam! (1) Wypełniłem formularz na stronie, konsultant zadzwonił po 20 minutach. Na... Darek Ocena (1) Bardzo polecam firmę Inmart. Szybki czas realizacji i jakość też bardzo dobra... Magda Rolety plisowane (1) Mega pozytyw! Szybki pomiar i realizacja zamówienia. Korzystałem z usług tej... Szymek Profesjonalna firma (1) Dobry kontak,wybór tkanin , zorientowani konsultanci ,miła obsługa w punkcie... Mirka