Beata - ocena (2) Inna Projekt to bardzo solidna firma. Współpraca z projektantka z tej firmy... Beata Marta - ocena (1) Serdecznie polecam usługi firmy Inna Projekt, jako firmy rzetelnej,... Marta Sebastian - ocena (1) Designerska i funkcjonalna kuchnia Odebrałem właśnie kuchnię od INNA... Sebastian
Renata - ocena (2) INNA Projekt, a dokładnie właścicielka, architekt Pani Magda, to firma o... Renata Barbara - opinia (1) Cudowne, profesjonalne wszechstronne doświadczone Barbara Cecylia - opinia (1) Współpracowaliśmy z INNA Projekt przy okazji kompleksowego remontu domu.... Cecylia Pawel - opinia (1) Współpraca z pracownia bardzo dobra. Projekt kuchni funkcjonalny zrealizowany... Pawel Katarzyna - opinia (1) Współpraca z panią Elą z INNA Projekt to sama przyjemność. W lot rozumiała... Katarzyna Inna jest naprawdę inna, niż wszystkie inne biura architektów wnętrz. (1) Pani Elżbieta przygotowuje dla mnie projekt designerski kolejnego lokalu... Arkadiusz Profesjonalizm w kazdym calu (2) Inna - Manufaktura Wnętrz wyszukalam poprzez portal trojmiasto.pl. Moja uwage... anna Eine langjährige professionelle Verbundenheit (1) Erstes Projekt (2002) war die kunsthandwerkliche Vollrestaurierung einer... Ilona Polecam z całego serca (1) Mieliśmy z mężem ogromne wątpliwości, czy zatrudniać architekta do pomocy z... Paulina Mieszkanie z duszą (1) Zakupiłem mieszkanie w centrum Gdańska, w historycznym budynku odbudowanym w... Arkadiuszek Projekt funkcjonalny (1) Jesteśmy wraz z mężem w trakcie korzystania z usług p. Magdy. Kupiliśmy dom i... Ola "INNA" - OPINIA (1) mielismy przyjemnosc wspolpracowac z Pania Magda z INNA przy aranzacji... Aga Kkd - opinia (2) Mistrzostwo świata! Inwestor może czuć się dopieszczony w każdym względzie!... Kkd