.... (2) 27 kwietnia zarezerwowałam stolik, zamówiłam tort-za wszystko zapłaciłam z... Ola nie polecam sa fajniejsze miejsca w gdansku (6) masakra przez duze M. co do obslugi tragedia bardzo nie mili.... zmarnowany... jaaaaaaa POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Zorganizowałam w klubie Insomnia imprezę niespodziankę dla mojego ukochanego!... Anna P.
średnio/ (3) Wybrałyśmy się na babski wieczór do tego klubu. Chciałyśmy go spędzić przy... Asia bardzo fajny klub (1) Byłam w Insomnii w Sobotę i kompletnie nie i zgadzam się z negatywnymi... Ula S Nie polecam (2) Nie polecam - wczorajszego dnia pogubili wszystkie nr w szatni, szatniarka... nvm196 Wreszcie coś innego:) (1) Byłam ostatnio w tym klubie i przyznam szczerze,że mimo niewielkiej... xxxx poooolecam (1) polecam wszystkim, którzy sa juz znudzeni kolejkami w Parlamencie.klub blisko... fanka barmana:p bardzo mile zaskoczona (1) Trafiłam przez przypadek, ale na pewno wrócę :) Klub jakiego brakowało w... g, czego chcieć więcej??? (1) Byłam tam wczoraj, ogólnie fajnie, klub elegancko urządzony w fajnym stylu.... Karolina Bardzo jestem zadowolona .... :) (1) .... że wkoncu powstal klub w gdansku w ktorym sa mili ludzie, NORMALNI, nie... Wioleta dobry CLUB (1) MY TEŻ SPENDZILIŚMY SYLWKA W tym Clubie ...nawet drina noworocznego z Szefem... SYLWCIA I HUBERTOS Jestem zachwycona! Mam tylko nadzieję, że muzyka będzie podobna jak w Apartamencie i LDV (1) Tak jak w temacie. Lolak jest swietnie odremontowany. Robi wrażenie, mega... M. udana impreza (1) BYłem wczoraj i jestem bardzo zadowolony klimat muzyka i przede wszystkim... Maczo Klimatycznie (2) BOMBA! Wystroj w klimacie las vegas parano przesiakniety elegancja i... Martinez i Laura mile zaskoczeni (1) trafilismy do tego clubu przypadkiem ...zostalsmy mile zaskoczeni atmosferą... Sylwka Sylwester 2011/12 (1) Wczoraj spedzilysmy sylwestra w klubie Insomnia i jestesmy pod duzym... Kasia i Madzia