POLECANE MIEJSCE PRZEZ LEKARZY (1) Rewelacyjne miejsce! Bardzo polecam wszystkim osobom, które cenią sobie... Joanna POLECAM (1) Polecam zabiegi w instytucie fachowe doradztwo i przemiła obsługa gosia Pełen profesjonalizm !!! (1) Witam. Jestem zachwycona poziomem i profesjonalizmem usług. Pani Agnieszka... K.
S.J. - opinia (1) Witam! Polecam ten salon urody! Skorzystałam z zabiegu w tym tygodniu, Pani... S.J. Witam! (1) Pragnę gorąco polecić Instytut Evis! Skorzystałam dziś drugi raz z zabiegu i... K. super (1) wspaniała profesjonalna obsługa. Polecam panią Martę, jest świetna.... oki super (1) Super! Rewelacyjna obsluga! Cudownie spedzony czas! Polecam peeling... D. :-) (1) Wspaniała obsługa! Pełen profesjonalizm! Polecam wysoką Panią w krótszych... P. S. :) (1) Polecam Instytut! Niesamowicie miła i fachowa obsługa! Pani Daria robi... Izabela super!!! (1) Bardzo profesjonalna obsługa i jakość usług, wspaniały relaks. Polecam Panią... Julia x - opinia (1) bardzo miła obsługa, depilacja bikini wykonana profesjonalnie, dokładnie i w... x manicure (2) za 40 zł orzmałam uslugę poegającą na nieumiejętnym polakierowaniu paznokci,... ania Godny polecenia (1) Odpowiednie miejsce dla tych, którzy chcą zadbać o swój wygląd i... Anna Lewkowska