basen towarzyski ?? (1) Nieprofesjonalne podejście prowadzących, irytujące gadulstwo i komentarze... kier Pani Monika jest rewelacyjna:)_)) (1) Rewelacyjne podejście, profesjonalna obsługa i profesjonalne podejscie pani... A. nie polecam!! (3) nie polecam!!! bra profesjonalizmu!! umowilam sie na oczyszczanie twarzy -... m
Od dawna na zawsze:) (1) Pani Kinga jest rewelacyjnie dobra!!! Mistrzostwo świata! Uzależnienie od... Karolek Rewelacja (1) fantastyczne Spa- profesjonala i kompetentna obsługa.kilka marek do wyboru... Edward rewelacyjny manicure i zabiegi babor (1) Od ponad 6 mc regularnie korzystam z usług kosmetycznych w hotelu Haffner.... Monika poprawa (1) Bywałem w tym miejscu kilkakrotnie, ale ostatnia moja wizyta była wyjątkowo... M mile zaskoczona (1) Korzystałam z usług tego SPA po raz pierwszy i jestem mile zaskoczona.... KAROLINA Fantastyczny relaks dla zemczonej przyszlej mamy (1) Bardzo udana wizyta. Kolejny raz jestem zadowolona. Wczesniej korzystalam z... mama 27 +/- (1) średnio co można powiedzieć, gdyż ceny są zbyt wysokie do zabiegów, nie... pola Nieprofesjonalnie (1) Zabieg wykonany bardzo boleśnie, stosunek obsługi do klienta pozostawia... Niezadowolony...