Żadna ocena nie zastąpi własnych doświadczeń (1) Witam. O Instytucie można byłoby napisać wiele dobrego. Niestety zarówno... Jakub Gorąco POLECAM ! (1) Świetny klub sztuk walki. Profesjonalne podejście do każdego, bez względu... Jakub i dla wilków morskich (1) Vataha doskonałe miejsce dla wilków morskich TEŻ. Storm na macie... Rudobrody
Najlepszy klub w Trójmiescie (1) Świetny klub i doskonały trener z ogromna wiedzą i podejściem do ludzi.... Piotr Gie Mój ulubiony klub sztuk walki w Gdyni (1) Wracam co jakiś czas na kursy i szkolenia, jak nie mam czasu na regularne... Lukasz Sztuki walki (1) Najlepszy klub w Trójmieście. Wspaniała atmosfera, wysoki poziom nauczania,... Monia Klub godny polecenia (1) Vataha to świetne miejsce dla pasjonatów sztuk/sportów walki, również tych... Piotr Najlepszy klub w jakim trenowałem (1) Polecam wszystkim. Na zajęciach Muay Thai panuje fantastyczna atmosfera,... Piotr Miejsce dla każdego (1) Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Niezależnie od poziomu sprawności,... D. Świetny klub sztuk walki (1) Dobry klimat, kompetentni trenerzy, świetne miejsce dla każdego chcącego... Robert Wilcze Stado najlepsze!!! (1) Świetny klimat, przyjazna załoga i kadra, zero agresji - tu nie ma napinki a... Drwal Bardzo dobry trener i miła atmosfera (1) Uczęszczam na zajęcia z BJJ. Trener wie co robi i co najważniejsze tłumaczy... Tomek Super miejsce z przyjazną atmosferą (1) Idealne miejsce na rozpoczęcie przygody ze sztukami walki. Oferta elastyczna,... MG