Instytut Urody

Salony kosmetyczne Modelowanie sylwetki Odnowa biologiczna

Gdynia, Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 10

Bardzo bardzo polecam! (1) Gorąco polecam. Wizyta u Pani Karoliny to piękna przyjemność.... Maja Profesjonalizm i skuteczność (1) Gorąco polecam Instytut Urody i zabiegi Pani Karoliny. To cudowna osoba,... Dorota A to moja opinia :) (1) Z wielką przyjemnością polecam Instytut Urody a w szczególności kontakt z... Jarek
Profesjonalizm w każdym calu! (1) Serdecznie polecam Instytut Urody - nie tylko ze względu na ogromną wiedzę i... Marta Nie tylko poprawa wyglądu ale i stanu ducha (1) Pełen profesjonalizm w połączeniu z ciepłem domowego ogniska. Korzystałam z... Justyna polecam ! (1) Regularnie korzystam z usług dostępnych w gabinecie. Przemiła atmosfera w... ola Profesjonalizm w każdym calu. (1) Do pani Karoliny trafiłam, z problemami trądzikowymi na plecach. Już po kilku... Aga 100% Tak (1) Serdecznie polecam salon Instytut Urody . Prowadzi go wyjątkowo miła pani... Karolina Polecam bardzo (1) Z usług salonu korzystałam kilkakrotnie, zawsze byłam bardzo zadowolona i - z... gorka Instytut Urody Karoliny (1) Jak chcę być piękna i odświeżyć wygląd , poprawić sprężystość i jędrność... Ewa monia - opinia (1) Byłam na wczasach w trójmieście i skorzystałam z usług Pani Karoliny! Miło... monia Rewelacyjne zabiegi! (1) Trafiłam do Instytutu przypadkiem. Gabinet z zewnątrz niepozorny, jednak od... Marta Polecam (1) Instytut Urody w Orłowie z miłą chęcią mogę polecić każdemu, kto chciałby... Paulina