Adam - ocena (1) Słowni i konkretni. Wszystko załatwiane na bieżąco. Adam Robi - ocena (1) bardzo dobry kontakt z Administratorem zawsze pomocni , profesjonalne... Robi Zadowoliny - ocena (1) Bardzo fajna firma, Pani Kasia bardzo zaangażowana i profesjonalna. Mówią jak... Zadowoliny
Osiedle Zdrovo - ocena (1) Mimo wielu trudności na osiedlu zawsze mogę liczyć na obsługę . Za każdym... Osiedle Zdrovo Mieszkaniec Zatoka Bursztynowa w Gdańsku - ocena (1) Najgorszy zarządca nieruchomości z jakim miałem do czynienia. Dostaliśmy go... Mieszkaniec Zatoka Bursztynowa w Mieszkanka Wrzeszcza - ocena (1) Dramat!!!! Nikt nie odbiera pod żadnym numerem telefonu! Skrzynka glosowa... Mieszkanka Wrzeszcza Adam - ocena (1) Firma sprawdza się w administrowaniu nieruchomościami. Najważniejsze jest dla... Adam Niezadowolona - opinia (1) Mam nieszczęście mieszkać na osiedlu zarządzanym przez tę firmę. Firma jest... Niezadowolona Iza - opinia (1) Zdecydowanie dobra i godna polecania firma. Naprawdę jestem zadowolona z... Iza Adam - opinia (1) Jak dla mnie bardzo dobrze. Rzeczowi, odpowiadają na wszystkie pytania,... Adam Tango - opinia (1) Dobrze wykonują swoje obowiązki. Nie ma do czego się przyczepić. Tango Zarząd Os. Starogardzka - opinia (1) Niestety jestem zobligowany przestrzec przed tym administratorem. Pomimo... Zarząd Os. Starogardzka Aster - opinia (1) Sprawują się bardzo dobrze jako zarządca. Na bieżąco o wszystkim informują, w... Aster Kamil - opinia (1) To bardzo dobra firma zarządzająca. Nasze osiedle jest zadbane i czyste.... Kamil dobrze przemyślane (1) Firma od początku wyglądała całkiem przyzwoicie. Ich oferta od razu przykuła... Ignacy godna polecenia (2) Jestem bardzo zadowolony z mojego administratora. Spokojnie mi się mieszka. Karol