Inteligentny pył wciskany do nosa podczas wykonywania testu PCR. Transhumanizm.

Kolejna teoria spiskowa stała się faktem. W momencie kiedy Elon Musk testuje swój procesor na świni okazuje się, że narzędzia do sterowania ludźmi są dużo mniejsze i bardziej zaawansowane. To co miało być wszczepiane podczas analogicznej pseudo pandemii w 2009 roku jest teraz już przestarzałe.
Podczas wykonywania testu PCR przy wciskaniu patyka głęboko do nosa osadzają się w naszym ciele nano cząstoczki, które pozwalają nas inwigilować i możliwe że wpływać na nasze zdrowie i zachowanie. Sam Bill Gates niedawno stwierdził, że po zaszczepieniu znacznej części społeczeństwa zauważymy zmianę zachowań ludzi. Czyli ktoś bez naszej świadomej zgody instaluje w naszym ciele implant, który będzie nam szkodził. Jest to zgodne z tym, co kiedyś opisałem w poście na temat "inteligentnych wirusów" na tym forum. Post z grudnia lub stycznie tego roku. Link do filmu "Sposób na pozbycie się nano cząsteczek z nosa osobom, które miały robione testy na Cov id" https://www.cda.pl/video/684806877?fbclid=IwAR0imjdShLIEPIlZ_U5mVm7BZ7SQfKN1tYS3ZCWV1Ye6xV87I2AHZ7Vq5Dw
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Okazuje się że ten nano syf jest nie tylko na patykach do testowania, ale również na maseczkach. Są to podłużne nitki, które zaczynają "ożywać' pod wpływem wilgoci. Przypominają włókna azbestu. Poniżej film "Morgellony w maskach i na patyczkach do wymazów" - https://www.youtube.com/watch?v=ZA7ay5wGVzk
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wczoraj sprawdzałam pod mikroskopem.Są.Nie wiem co to dokładnie,ale wyglądało ohydnie.Będę nosić tylko tą uszytą przeze mnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tutaj ciekawy artykuł o morgelonach. To rodzaj nowoczesnej broni. https://globalna.info/2021/04/12/choroba-morgellonow-i-chem-trails-czy-mozna-sterowac-wzrostem-nanowlokien-w-naszych-cialach/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

jest to prawda! sama sie przekonalam, mozne je nawet przez lupe zobaczyc jak sie na nie chucha to sie ruszaja to tzw. morgallons ,
zeby sie tego pozbyc pijcie srebro koloidalne,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękujemy :) Teraz wiem, dlaczego mój Facet, który miał robiony test, nagle zamienił się w Ironmana. Nie wiem kto Nim steruje i komu podziękować. Zmienił się nie do poznania. Przed pandemią, rozważałam czy nie wymienić Go na lepszy model a teraz zdarzył się cud. Chłopak, jak nowy.
Ps
Mam nadzieję, że kaftanik nie ciśnie Cię za bardzo
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zanim się nie zużyje używaj go jako anteny do WIFI ;)

Mam nadzieję, że Was wszystkich szybko wyłapią :]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale odwagi to brak żeby sprawdzić samemu,co?
Lepiej nie wiedzieć,pewnie.Wtedy żyje się lepiej.
Nieświadomym lepiej da się sterować.
Ciebie już wyłapali.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Że co niby samemu sprawdzić?
Że różne materiały zmieniają odjętość, wielkość np. pod wpływem wilgoci?
He he :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skontroluj,zobaczysz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam skontrolować, czy ziemia jest płaska?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jaka płaska Ziemia?Nie,nie o tym tu mowa.Mocne argumenty idą w ruch widzę także nie ma z kim dyskutować.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty tak poważnie? Przecież wszyscy sobie tutaj jaja robimy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fakt. Największy jajcarz, to Świat zwariował. Co komentarz, to większy ubaw :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

No często ciężko wyłapać jest humor gdy nie rozmawia się z kimś osobiście.
Wesołych Świąt.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Świat zwariował " was ostrzega przed ludobójstwem, które się już rozpoczęło. Większość z was nie dożyje 2030 roku. Wesołych świąt ślepe owieczki.

Nanocząsteczki do inwigilowania? Hi hi... po co tyle zachodu?
Wystarczy np. smartfon, opaska Mi Smart Band i wszystkie informacje są dostępne w sieci. Ile śpimy, kiedy się budzimy, ile razy w nocy wychodzimy do toalety, jakie mamy tętno, jaka jest nasza aktywność w ciągu dnia, gdzie bywamy itd.....
Wesołych Świąt baranku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

serio?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...