Intermot

Warsztaty samochodowe Pomoc drogowa

Gdańsk, Matemblewska 31

Dorota - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Intermot. Miła i profesjonalna... Dorota Aleksandra - ocena (1) Usługa lakierowania maski ,błotnika i zderzaka wykonana terminowo i... Aleksandra Właścicielka Toyoty Yaris - ocena (1) Intermot Polecam z całego serca Naprawa samochodu po szkodzie bez zarzutu.... Właścicielka Toyoty Yaris
Monika - opinia (1) Usługę naprawy auta Toyota Auris wykonywałam w ramach odszkodowania firmy... Monika Tomasz - opinia (1) Usługa blacharska Mazdy CX7 w ramach ubezpieczenia Ergo Hestia wykonana... Tomasz Agnieszka - opinia (1) Usługę naprawy auta WV up! wykonywałam w ramach odszkodowania firmy... Agnieszka Anna Bernat - opinia (1) Wykonywałam usługę naprawy auta Honda City w ramach odszkodowania firmy... Anna Bernat Bogusław Żołnowski - opinia (1) Mam bardzo dobre zdanie o tym warsztacie, cała naprawa przebiegła bez... Bogusław Żołnowski Magda - opinia (1) Korzystalam z naprawy auta firmowego , wszystko bez najmniejszych problemow... Magda Ford Focus - opinia (1) Profesjonalne odejście do klienta, ceny przystępne, naprawa przebiegła... Ford Focus Przemysław - opinia (1) intermot jest profesjonalną firmą godną polecenia. Wszystko przebiegło... Przemysław Edward Kamola - opinia (1) Blacharka super,karoseria Kia Pcanto po naprawie bez żadnego śladu, szybko... Edward Kamola Maciej - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług, naprawa mojego auta przebiegła sprawnie. W... Maciej Intermot dobry warsztat za niską cenę (1) oddałem auto do naprawy blacharskiej i dostałem samochód zastępczy na 4 dni Krzysztof Super warsztat !!!! (1) Wspaniała, rzetelna obsługa o wysokiej kulturze osobistej; naprawa wykonana... Barbara Najlepszy serwis na świecie (1) Polecam tanie ceny Uwielbiam ten zakład napraw samochodów Anka