Paweł - ocena (1) Przesympatyczna obsługa. Mimo że nie zainwestowaliśmy zbyt dużo w stronę... Paweł Fantex Tomasz Kostrzewa - opinia (1) Mogę śmiało powiedzieć , że jest to najlepsza agencja z jaką miałem... Fantex Tomasz Kostrzewa Kamień ozdobny Bobięcino - opinia (1) Firma bardzo dobrze realizuje kampanie facebook i instagram. Pozyskałam w... Kamień ozdobny Bobięcino
Filip Kędzierski - opinia (1) Świetna agencja spokojnie moge polecić każdemu. Założyłem niedawno... Filip Kędzierski Juliusz Sobczak - opinia (1) Bardzo dobra agencja bo mają opcje dla wszystkich. Dla tych, którzy szukają... Juliusz Sobczak Janusz Wysocki - opinia (1) Polecam!! Szczególne podziękowania dla Pani Doroty za cierpliwość przy... Janusz Wysocki Mirosław F. - opinia (1) Pierwszy raz spotkałem się z takim profesjonalizmem ze strony agencji... Mirosław F. Pani Lekarz - opinia (1) Bardzo profesjonalni konsultanci i zawsze pomocni, polecam każdemu, kto nie... Pani Lekarz Kukliński instalacje gazowe - opinia (1) Przyzwoite strony w dobrej cenie. Czas realizacji trochę długi około 3... Kukliński instalacje gazowe Tamara Nowicka - opinia (1) Polecam , tanie i przystępne strony www Tamara Nowicka Andrzej - opinia (2) Stanowczo odradzam. Brak profesjonalizmu, bałagan, niska jakość wykonania,... Andrzej Jarosław Podgórski Sadmal - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Jestem zaodowlony z realizacji pomimo tego, że mieliśmy... Jarosław Podgórski Sadmal lajtman - opinia (1) Absolutny brak profesjonalizmu, usługa nie świadczona od miesięcy pomimo... lajtman Bardzo dobra firma (2) hmm 3 strony już tam zrobiłem i szczerze mówiąc jestem w szoku, że ktoś coś... andrzzawas Nie polecam! (3) Jestem skrajnie rozczarowany kompetencjami, podejściem do klienta , oraz... Niezadowolony sklep internetowy (2) Profesjonaliści w każdym calu, strona przejrzysta, czytelna, łatwa w... Beata świetny serwis-gorąco polecam (1) Internet media stworzył kapitalna stronę i bloga, dzieki temu zdobyliśmy... Roma rowerowa strona internetowa - sklep z zabawkami (1) Zawsze chciałam otworzyć sklep z zabawkami online, ale brakowało mi odwagi.... Właścicielka sklepu z zabawkami Sprawny marketing (1) Firma Internet Media zajęła sie postawieniem i pozycjonowaniem mojego sklepu... Kaśka R. profesjonalnie i miło (1) W koncu widac nas w sieci.Opracowanie kontekstu witryny, Drobne poprawki... Karola z M.