Andrzej - ocena (1) Dzień dobry, bardzo lubiliśmy czytać wydania papierowe, były bardzo kolorowe... Andrzej Kibic - ocena (1) Coraz mniej ciekawych informacji..sport to nie tylko dwa kluby z ekstraklasy... Kibic Jakub - opinia (1) Chyba musimy znaleźć kolejny turnus z nimi! ;-) Syn bardzo zadowolony. Jakub
Sarenka - opinia (1) Super platforma! Dzięki niej szybko znalazłam wakacje dla moich bąbelków! Sarenka Miiroo - opinia (1) Po feriach czas na wakacje! dzięki - syn bardzo zadowlony Miiroo Miiroo - opinia (1) Po feriach czas na wakacje! dzięki - syn bardzo zadowlony Miiroo PanAKota - opinia (1) Świetna wyszukiwarka wyjazdów dla dzieci! PanAKota Marie - opinia (1) Je suis très content. Merci monsieur et votre équipe :) Marie To nacjonalistyczne i ksenofobiczne medium (1) Podszywa się nazwą pod popularny dziennik bałtycki, ale treści ocierają się... Adam Najlepszy serwis lokalny w Polsce (2) od niedawna mieszkam w Trójmieście i nie wyobrażam sobie życia bez serwisu... Krakus Nowatorski portal (1) Profesjonalna strona, łatwo się korzysta z portal, szybka reakcja ze strony... klient Kiedyś było dużo więcej informacji (1) Witam,od wielu lat korzystam z portalu Trójmiasto.pl i moja uwaga jest taka,... Ewa Serwis niezależny (2) Serwis trzymający się jednakowo daleko od ratusza jak od opozycji i do tego... Amalia Doris - opinia (1) Bardzo przydatny portal! Wchodze i wiem co robić w deszczowy dzień B-) Doris niewiarygodny i nieuczciwy magazyn E-makijaż (4) Niestety nikomu nie polecam zakupu czegokolwiek od wydawcy tego magazynu.... Anna bony podarujspa (2) Świetny prezent, bardzo ucieszył żonę :) Nie wiedziałem, że są takie bony,... Kris Uwaga!!!!!! (5) Prenumeratę zamówiłam w październiku. W listopadzie zrezygnowałam z niej po... Agnieszka Nagrobki Wyszukiwarka (1) Bardzo fajny pomysł, dzięki niej dowiedziałem się, że całkiem niedaleko mam... Adam Urban numer z iloną (1) wcześniejsze numery mało miały tresci ale jak widać zmieniają się i... Dominia ciekawy portal (1) Bardzo fajny portal ogłoszeniowe dla sprzedaży samochodów... Marek