Bardzo dobry sklep (1) Jak dla mnie obsluga profesjonalna. Skladalem kompa dokladnie z 3 lata temu... Szymon Fachowe doradztwo i b.dobry serwis (1) Skorzystałem z usług tej firmy dzięki poleceniu przez znajomego. Teraz już... Pit profesjonalna realizacja, polecam (1) Wymieniałem RAM w laptopie oraz ogólnie z braku czasu potrzebowałem jeszcze... Aleksander
wrażenia z zakupów (1) Produkty, które kupowałem to dyski twarde do macierzy raid. Kontakt... piotr arłukowicz Polecam zakupy w tej firmie. Miła i fachowa obsługa. (1) Polecam zakupy w tej firmie. Miła i fachowa obsługa. Nie wciskają nic na... Irek Polecam ! (1) Nikt nie mógł naprawić mojego komputera, nawet największe firmy komputerowe w... klientka Najlepszy sklep z częściami w Gdyni! (1) Gdy tylko coś trzaska w komputerze, od razu biegnę do Cooler System.... Dawid Super kontakt (1) Świetna, fachowa obsługa, zawsze max informacji, pomocna obsługa, dobre ceny ahub BARDZO POLECAM (1) GODNY POLECENIA FACHOWIEC Z POWOLANIA:)CHYBA NIE MA DLA NIEGO RZECZY... IWONA Witam użytkowników internetu od LIMES (1) Bardzo proszę o kontakt kogoś z użytkowników wspomnianego dostawcy internetu.... Maciej Ecoprint Polska (1) Wyjątkowo paskudna firma. Wiele razy prosiłem o nie przysyłanie reklam, ale... Wkurzony mocno Sylwia - opinia (1) Piękny portret ślubny Obraz ślubny narysowany przez Panią artystkę... Sylwia Karolina - opinia (1) Naprawdę polecam ten serwis. Bardzo miły Pan w godzinkę i za grosze naprawił... Karolina Kubki z nadrukiem i poszewki (1) Niedawno były walentynki więc postanowiłam mojemu miśkowi zrobić prezencik... Monika W Polecam! (1) Polecam:) Zawsze moi pracownicy mogą liczyć na szybką asystę informatyka lub... Kasia Polecam! doradzą i dopasują sprzęt do potrzeb! Dobry serwis! (1) od lat korzystam z oferty firmy Neksus - wiem, że mogę liczyć na doradztwo w... Ela D. Pat - opinia (1) Osobiście bardzo polecam Dr Laptop, szybka i skuteczna naprawa mojego laptopa... Pat Rewelacja! (1) Z usług firmy Retesly korzystam już od kilku lat. Rewelacyjna i fachowa... Kala Strona www (2) Po raz kolejny panowie z Blumar PC pokazali, czym jest profesjonalna obsługa... Aleksandra Galerię Bałtycką postawili w dobrym punkcie. Tuż koło Esc. (3) Najtańszy, najlepszy, najprzyjaźniejszy sklep komputerowy w Trójmieście. Ceny... Dave