profesjonalna obsługa (1) młody prężny zespół, pełen innowacyjnych pomysłów, wysoka jakość usług,... Krzysztof PORAŻKA (3) nie polecam szczerze. i to nie jest niechęć. Ludzie nie kompetentni. oddalem... Tomek Sprzęt zamówiony telefonicznie odebrałam tego samego dnia (1) Za to wielki plus. Średnio jestem zadowolona z gburowatego Pana z obsługi,... Olga
VAIO SONY (1) Kupiłem u nich laptopa Vaio Sony - po ponad roku okazało się, że laptop nie... Wojtek Uwaga - 2 różne sklepy Wista (1) Witam Mi również znajomi polecili serwis w sklepie Wista. Więc udałem się ze... Stultus ta firma to prowokacja (1) Za czasów HomeNetu to było tak, że każda dzielnica miała swojego admina, był... DArek Miło, szybko i fachowo (1) Miło, szybko i fachowo Ooo Polecam! (1) Szybko i profesjonalnie! Z pewnością skorzystam z usług tego serwisu gdybym... er Znakomita profesjonalna naprawa! (1) Jak najbardziej polecam skorzystanie z usług naprawy komputera. Kompetentny,... Natalia Uszkodzony BIOS w laptopie (1) Spaliła mi się kość BIOS na płycie głównej. Serwis polecili mi w gdyńskim... Szymon firma -tragedia (1) Właściciel nie odpowiada na maile i telefony, od 2 tygodni nie wysłał mi... aga Bogusław - opinia (1) myslalem, ze laptop jest juz do wyrzucenia bo kupiony w chinach malo znany a... Bogusław SUPER,SUPER,SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo rzetelna firma. Realizacja usług na bardzo wysokim poziomie.... PSOUU Brak kontaktu. (1) Sklep przed zmianą nazwy nazywał się "Net Service" i rzeczywiście... Kuba Droga przez mękę. (2) Witam. Zleciłem im przeciągnięcie kabla w hipermarkecie. Podałem namiary... J.Zajac. nie polecam (2) obsługa strasznie wolno działa i wymyśla awarie bo im sie nie chce robić.... anonim KLIENT 48601 (1) Po przeczytaniu opinii negatywnych jestem w szoku. Jestem klientem od 2,5... mraj Beznadzieja (1) ciągłe rwanie połączenia, brak możliwości korzystania z internetu, brak... aw REWELACJA! (1) Świetna obsługa,stały kontakt telefoniczny z Panem Karolem zapewnia... Ewelina Biall-Net to dno (1) Nie polecam nikomu, jak byłem ich klientem to ciągle mieli problem z... Niezadowolony