REWELACJA! (1) Świetna obsługa,stały kontakt telefoniczny z Panem Karolem zapewnia... Ewelina Biall-Net to dno (1) Nie polecam nikomu, jak byłem ich klientem to ciągle mieli problem z... Niezadowolony zwrot kabla (1) No muszę przyznać że w sklepie jest dużo większy asortyment niż kiedyś i w... m@jk
Super (1) Super sklep. Jestem strasznie zadowolony w dniu dzisiejszym zakupiłem laptopa... Krzysztof profesjonalista! (1) szczerze polecam, terminowy, rzetelny Pan, zdziałał cuda z komputerem i do... venus Bardzo miła, profesjonalna i rzetelna obsługa (1) Bardzo miła, profesjonalna i rzetelna obsługa. Agencja zajęła się wszystkim... Wiesław Nicki ZLODZEEJSKIE CENY (1) Rozwiązałem umowę 09 12 2011. Oczywiście musze się z nimi męczyć do 31 01... JANUSZ Magda - opinia (2) nie jestem zadowolona z tego internetu jeszcze w zyciu na nic sie nie... Magda Super polecam (1) Dobry i szybki kontakt BARDZO PUNKTUALNY Pełen profesjonalizm Rafał Trudno stabilnie korzystać z sieci kiedy... (1) ...kilka razy w tygodniu pojawia się komunikat o tym że komputer został od... użytkownik modem Aero2 (1) Kupiłem modem zgodny z aero2. Jeszcze na miejscu został przygotowany pod ta... wojtekx Wanda - opinia (1) Super!!!! Niesamowite!...Nie liczyłam, że to jest do naprawienia! A jednak!... Wanda firma (1) Nie polecam tej firmy. Jakość usług kiepska, terminy bardzo długie, firma... ania Naburmuszona obsługa i.. (2) ...robienie idioty z klienta. Wielokrotnie korzystałem z tego sklepu dawniej,... Mopar Mini Notebook Samsung (1) Do naprawy oddałam służbowego notebooka. Szybkie stwierdzenie usterki (znikał... Magda swietna obsluga (1) Zawsze kupuję w tym sklepie, bo chłopacy zawsze dobrze doradzą. Franciszek Janicki TRAGEDIA (1) Dopóki była Satra wszystko było ok. Po przejęciu klientów przez Stream jest... Jacek Wykonanie strony WWW (1) Polecam firma. Pracownicy wiedzą o czym mówią. Często proponują tańsze i nie... Stanisław Solidna firma (1) Firma godna polecenia, wiedza i doświadczenie zespołu stawia tę firme na... klient Super fachowa naprawa komputera (1) Profesjonalna znajomość komputerów Apple, bardzo szybka diagnoza, gorąco... RM