polecam (1) szybka reakcja, dojazd do klienta na telefon, usługi realizowane od ręki,... klient Serwis!!!Odradzam (1) Oddałem notebooka do serwisu na sprawdzenie usterki! Oprócz wymienionej... Rafał Zasuwa! (1) Podłączyli mnie chłopaki w zeszłym tygodniu (Osiedle Królewskie) i zasuwa :D... tomi1980
pół roku (!) komputer był w naprawie (1) bez pozytywnego skutku... Na szczęście również bez kosztów. Pan sympatyczny i... maggy TRAGEDIA (1) - 8 rano - awaria internetu, telefon do BOK - "nie możemy przyjąć Pana... stream_zle_pachnie Bardzo rzetelna firma (1) Już podczas rozmowy telefonicznej widać, że ma się doczynienia a... Tomasz T. Świetny fachowiec (1) Polecam firmę T-Net wyśmienita praca, w zaledwie 3 godziny, wszystko działa... Simi Z czystym sumieniem polecam! (1) Jestem zadowolony z efektów a o to mi chodziło, kontaktowy i rzetelny fachowiec. marek gorąco polecam !!! (1) Generalnie jestem sceptycznie nastawiona do "informatyków samozwańców",... biedronkapstra POLECAM (1) Skorzystałam po raz pierwszy z usług tej firmy i wiem,że teraz tylko temu... Teresa Maria - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Poszło szybko i sprawnie.... Maria ... (1) Zakupiony sprzęt nie miał gwarancji. 3 razy odsyłałem sprzęt do... Grzegorz 3 x TAK = profesjonalnie !!!! (1) Firma super sprawna, szybko i fachowo, do tego bardzo tanio, polecam. Maria Malinowska Mogę polecić z czystym sumieniem (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, panowie pomogli mi dobrać sprzęt (okazało się,... Jędrzej Reluga OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM (1) Komputer wysłałem na gwarancji do wymiany płyty głównej 29 08 2011 i do dziś... melonk Nie warto (2) Od trzech miesięcy staram się żeby mój laptop został w końcu naprawiony przez... Rafał Serdecznie polecam (1) Profesjonalne podejscie do klienta, kreatywność w kształtowaniu projektu i... KM BAGNO!! (1) Nie polecam nawet największemu wrogowi!!! To jakiś kompletny bajzel.Jesli... nabita w butelke Kupiłem laptopa (1) Parę dni temu kupiłem laptopa w tym sklepie. Miły sprzedawca, pomógł mi... dżony ale serwerownia (1) Byłem i wdziałem na żywo serwerownie!wow! od razu sie zdecydowałem na... RobertGdynia