Monika Szymańska - opinia (1) Wiele razy korzystałam z usług tej firmy i bardzo żałuję! Kusiły mnie jedynie... Monika Szymańska Nie polecam, strasznie drogo i strasznie niesolidnie, zepsuli mi laptopa. (1) Laptop został zostawiony do naprawy z uszkodzoną kartą graficzną, zotał... ??? zero profesjonalizmu (2) Daliśmy z żoną dwa laptopy do naprawy w których-w jednym była uszkodzona... AREK
bardzo profesjonalni (1) Polecam wszystkim ten serwis bo obsługują klienta rzetelnie i drobiazgowo.... maciek bardzo dobry fachowiec! (1) W pół godziny znalazł, a po kolejnych dwudziestu minutach rozwiązał problem z... HP Pavillon Rewelacja! (1) Padnięty twardy dysk bez back-up'u to pewna recepta na zawał... :) Na... ocalony :) FIRMA ZBANKRUTOWAŁA! (1) A sprzętu nie oddała, skontaktować się nie można, a laptop w serwisie u tych... MaciejKa Polecam wszystkim (1) Mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim firmę Limes. Internet u nich mam... Judyta Po roku kompletny brak zainteresowania. (1) Po zamieszczeniu poprzedniej opinii otrzymałem telefon z propozycją... Samuel Steinbron ostrzegam przed tSTREAM-em (2) Jestem usługobiorcom telewizji i netu od STREAM-u od 5 lat. Ostatnia umowa... tomasz Polecam (1) Szybko i przystępnie da sie dogadać Justyna jest ok (1) dobra cena, dobry serwis polecam Mariol Dwa inne serwisy się poddały a Jes naprawił mojego ibm. (1) Dwa inne serwisy się poddały a Jes naprawił mojego ibm. Uszkodzona karta... PIOTR szybko i profesjonalnie (1) Do serwisu JES trafiłem z polecenia. Oddałem laptopa z uszkodzonym... jarekk Firma bardzo niesumienna (1) Owszem, kreatywni, z pomysłem, ale tylko do momentu otrzymania kasy, potem... gosc Antontech (2) Witam, chcialbym poiformowac wszystkie osoby ktore ostatnio dokoywaly... Oszukay Super szybko (1) Wielkie brawa za szybkość usługi. Strona internetowa wykonana na najwyższym... Reanimacja Jestem zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna obsługa, doradztwo, wszystko na medal. Beata Polecam (1) Od niedawna jestem klientem firmy NTGD, mieszkam na osiedlu Suchanino, póki... Suche Czysty profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolony po skorzystaniu z usług serwisu drLaptop. Mimo dość... klient