szybko i profesjonalnie (1) Do serwisu JES trafiłem z polecenia. Oddałem laptopa z uszkodzonym... jarekk Firma bardzo niesumienna (1) Owszem, kreatywni, z pomysłem, ale tylko do momentu otrzymania kasy, potem... gosc Antontech (2) Witam, chcialbym poiformowac wszystkie osoby ktore ostatnio dokoywaly... Oszukay
Super szybko (1) Wielkie brawa za szybkość usługi. Strona internetowa wykonana na najwyższym... Reanimacja Jestem zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna obsługa, doradztwo, wszystko na medal. Beata Polecam (1) Od niedawna jestem klientem firmy NTGD, mieszkam na osiedlu Suchanino, póki... Suche Czysty profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolony po skorzystaniu z usług serwisu drLaptop. Mimo dość... klient Całkowita obsługa firmy (1) Z czystą przyjemnością polecam tą firmę, jako opiekuna technicznego firmy.... Chmiel Polecam! (1) Rewelacja! Pan odebrał telefon o godzinie 21, umówiliśmy się na następny... ejcz Wszystko ok. (3) Gdyby nie to że komputer który tam złożyłem co chwile się psuje a gwarancja... Anonymus Sławomir - opinia (1) Bardzo dobre podejście do problemu i klienta. Super fachowy serwis. Szybka... Sławomir Serwis laptopów (1) Jestem bardzo zadowolona z serwisu w tej firmie szczuplutki pan serwisant... Aga TRAGEDIA (1) TV sie zrywa, zamraza obraz lub dzwiek. czasami zamiast nagranego programu,... ISE BEZNADZIEJA (1) Telefon do infolini nie dziala, umowa wypowiedziana 30.08.2011 i zostalo to... ISE Super! (1) Fachowców pokroju pana Jerzego jest już jak na lekarstwo. Pełen... Jarzyna PORAŻKA (1) Ciągle mam problemy z łączem przy tym internecie. Sieć pada bardzo często.... Liss kupuj uczciwie - opinia (1) firma nierzetelna, podobnie jak moja przedmówczyni, po długich zapewnieniach... kupuj uczciwie 1cz. (1) 1Firma to jedno wielkie oszustwo. Gdyby Satra (osiedlówka), która została w... Ola Podpis elektroniczny (1) Szybko i sprawnie, polecamy ! 3D Plan Szybko, sprawnie, fachowo (1) Serwisowałem w tym punkcie laptopa, czyszczenie i wymiana uszkodzonych... Tomasz