Całkowita obsługa firmy (1) Z czystą przyjemnością polecam tą firmę, jako opiekuna technicznego firmy.... Chmiel Polecam! (1) Rewelacja! Pan odebrał telefon o godzinie 21, umówiliśmy się na następny... ejcz Wszystko ok. (3) Gdyby nie to że komputer który tam złożyłem co chwile się psuje a gwarancja... Anonymus
Sławomir - opinia (1) Bardzo dobre podejście do problemu i klienta. Super fachowy serwis. Szybka... Sławomir Serwis laptopów (1) Jestem bardzo zadowolona z serwisu w tej firmie szczuplutki pan serwisant... Aga TRAGEDIA (1) TV sie zrywa, zamraza obraz lub dzwiek. czasami zamiast nagranego programu,... ISE BEZNADZIEJA (1) Telefon do infolini nie dziala, umowa wypowiedziana 30.08.2011 i zostalo to... ISE Super! (1) Fachowców pokroju pana Jerzego jest już jak na lekarstwo. Pełen... Jarzyna PORAŻKA (1) Ciągle mam problemy z łączem przy tym internecie. Sieć pada bardzo często.... Liss kupuj uczciwie - opinia (1) firma nierzetelna, podobnie jak moja przedmówczyni, po długich zapewnieniach... kupuj uczciwie 1cz. (1) 1Firma to jedno wielkie oszustwo. Gdyby Satra (osiedlówka), która została w... Ola Podpis elektroniczny (1) Szybko i sprawnie, polecamy ! 3D Plan Szybko, sprawnie, fachowo (1) Serwisowałem w tym punkcie laptopa, czyszczenie i wymiana uszkodzonych... Tomasz Jestem bardzo zadowolona. (1) Zadzwoniłam do mmpc, z duzym klopotem, poniewaz moj dysk zewnetrzny ulegl... Magdalena K Staly adres IP (1) Czy Maxman ma jakas opcje, dzieki ktorej mozna uzyskac lacze z dedykowanym... MEX Profesjonalizm w 100% (1) Polecam osobom,które chcą szybko sprawnie i bez problemowo skorzystać z... Izabela G. Najgorsza obsługa techniczna.... (1) Przez wiele lat korzystałam z innej lokalnej firmy dostarczającej internet i... Anna Grabińska (...) (1) Firma ta jest najgorszą z możliwych opcji. Wszystko jest ok dopóki nie... Aneta Studzińska odzyskiwanie pieniędzy trwało miesiąc (1) 5 października kupiłam laptop, 6 rano przelałam pieniądze. 8, wobec braku... tamysz Odradzam (2) masakra. Co chwile problem z netem. Do tego tv analog też zostawia sporo do... Jack