odzyskiwanie pieniędzy trwało miesiąc (1) 5 października kupiłam laptop, 6 rano przelałam pieniądze. 8, wobec braku... tamysz Odradzam (2) masakra. Co chwile problem z netem. Do tego tv analog też zostawia sporo do... Jack podpis elektroniczny (1) Usługa w 100 % profesjonalna, szybko i super. Polecam z czystym sumieniem. Basia
NIGDY W ŻYCIU (1) Nikomu nie polecam tej firmy. Pracownicy nie mili, nie są kompetentni.... KK polecam! (1) już kilka razy oddawałam komputer do naprawy, zawsze z super rezultatem, miła... Ilona Dziwie sie (1) Dziwie sie wpisom o nieawaryjnosci internetu. Ostatnio awarie interentu we... Ewa P. KOSZMAR, KTÓRY NIE CHCE SIĘ SKOŃCZYĆ..... (1) To najgorszy poziom obsługi klienta, z jakim zetknęłam się w swoim całym... anonim Internet (1) Mam internet dopiero miesiąc a już są problemy-cały czas wyrzuca z wybranej... koala Jakie jest hasło do kanalow xxx (1) Jakie jest hasło do kanalow xxx ? pytanie Niekompetencja to mało! (1) Niekompetencja to się zgadza,ale do tego trzeba dodać ,że umowę podpisuje się... Zbyszek Lubisz czekac na serwis drukarki? (1) Jeśli tak, to skorzystaj z usług CTB Gdynia. Piotr PROFESJONALNIE ! (1) Usługa instalacji podpisu elektronicznego przebiegła bardzo sprawnie. A... Renata Solidna firma! (1) W zeszłym miesiącu zleciłem firmie Code Art wykonanie strony internetowej.... Wojciech Stabilna firma (1) Mam u nich zaparkowaną mala stronkę od paru miesięcy i nie narzekam:) Odpukać... xxx beznadzieja (4) klienci odpowiadają za bałagan który mają w dokumentach, sami odłanczają od... natalia Zakup laptopa (1) Zakupiłem u nich laptopa Asus. Bardzo fajna cena (300zł taniej niż w... Rafi Krętacze (1) Sklep sprzedaje towaru którego nie ma. Później przeciąga w czasie. W końcu... Joanna NIE polecam tej firmy (1) Kontakt telefoniczny, a raczej jego brak nowemu użytkownikowi daje już na... klient Niewłasciwa diagnoza (3) Kilka tygodni temu oddałem do sprawdzenia komputer stacjonarny który przestał... Sekol Polecam! (2) Dziś zakupiłam laptopa i jestem bardzo zadowolona. Uważam, że poziom cen do... ana_belle