3 x TAK = profesjonalnie !!!! (1) Firma super sprawna, szybko i fachowo, do tego bardzo tanio, polecam. Maria Malinowska Mogę polecić z czystym sumieniem (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, panowie pomogli mi dobrać sprzęt (okazało się,... Jędrzej Reluga OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM (1) Komputer wysłałem na gwarancji do wymiany płyty głównej 29 08 2011 i do dziś... melonk
Nie warto (2) Od trzech miesięcy staram się żeby mój laptop został w końcu naprawiony przez... Rafał Serdecznie polecam (1) Profesjonalne podejscie do klienta, kreatywność w kształtowaniu projektu i... KM BAGNO!! (1) Nie polecam nawet największemu wrogowi!!! To jakiś kompletny bajzel.Jesli... nabita w butelke Kupiłem laptopa (1) Parę dni temu kupiłem laptopa w tym sklepie. Miły sprzedawca, pomógł mi... dżony ale serwerownia (1) Byłem i wdziałem na żywo serwerownie!wow! od razu sie zdecydowałem na... RobertGdynia HQ sp. z o.o. - opinia (1) Efekty pracy spełnił wszystkie nasze wymagania w opisanym wyżej zakresie.... HQ sp. z o.o. Beznadziejna obsługa. (1) Witam. W firmie tej zakupiliśmy program do obsługi hotelu. W trakcie zakupu... zszokowany Mam u nich net 2 lata (1) Bardzo pozytywnie mi się z nimi współpracuje już od ponad 2 lat, awarie... Dariusz zdecydowanie na tak (1) Bardzo otwarta, rzetelna firma. Duże plusy za pomysłowość, dotrzymywanie... RR Gorąco polecam! (1) Przed Panem Bartkiem dwóch informatyków przymierzało się do stworzenia strony... Jacek polecam wszystkim (1) Współpracujemy przy dwóch stronach. Proponuję obejrzeć efekt:... Waldemar Rudziecki miła, kulturalna współpraca (1) p.Bartek stworzył duży portal wydawnictwa branżowego. Okiełznał tysiące... Krzysztof Profesjonalizm godny polecenia !!! (1) Jeżeli stoicie Państwo przed wyborem firmy, która ma stworzyć identyfikację... Anna Opiela Profesjonalizm i pomysłowość (1) Przed projektem strony sprawdziłem kilka innych firm i żadna z nich nie była... Marcin Serwis godny polecenia (1) Usterka usunięta bardzo szybko,skutecznie i w moim przypadku(na wielką... vs Super chłopaki ! (1) Witam, pamiętam chłopaków jak prowadzili sklep 10 lat temu. Od tamtego czasu... Mateusz Kamil - opinia (1) Web24 zrobiła dla nas projekt strony WWW i sklepu internetowego, zajęli się... Kamil