koszmar - beznajdziejna jakość usług !!!!!!!!! (1) w tym miesiącu już 2-gi raz nie ma internetu po kilka dni. Aktualnie nie mam... US Sieć komputerowa w hotelu Amber (1) Firma IT Partnerzy Robert Banaszkiewicz zajęła się kompleksową instalacją... Michał Macur AWARYJNOŚ NA POZIOMIE MALUCHA !!!! (1) Tak jak w tytule nie ma miesiące a teraz jak zaczeło wiać to praktycznie... BigWit
Stanowczo odradzam !! Psują zamiast naprawiać! (5) Jest to serwis sklepu Meritum, a więc oddając komputer do naprawy np w... Adam Pawłowski Epson- głowica (1) Miła obsługa, pełen profesjonalizm, drukarka naprawiona za niewielkie... Jan porządny internet bez modemu (2) ja tam nie wiem kto może w ogóle chcieć na modemie pracować. mam osobnym... gumi Daje radę człowiek ;) (1) To co mi się u niego podoba, to że się nie poddaje napotykając problem, z... Jacek Instalacja wewnętrznej sieci (1) Zamówienie dotyczyło wykonania instalacji wewnętrznej sieci biura a także... Jerzy Seroka tragiczny serwis gwarancyjny (1) jak mozna wykonywac serwis gwarancyjny 3 tyg - to przesada! jak placisz to... niezadowolony Jestem zadowolona (1) Miałam awarię komputera. Pan Michał przyjechał bardzo szybko i fachowo zajął... Iza >Studio Net Ceny z kosmosu i niemiła obsługa (1) Witam! Byłem tam kilka dni temu po jakieś pierdołki do komputera, akurat... Gufru Polecam (1) Od zawsze kupuję sprzęt komputerowy w tym sklepie. Nigdy żadnych problemów,... Tomas polecam ! (1) Współpraca z Ex-ist Studio to bardzo pozytywne doświadczenie zawodowe.... FB Consulting Sp. z o. o. serwis (1) serwisowali mi komputer przez 3 miesiące - diagnoza to wadliwa płyta główna,... Laik SUPER (1) Przyjechałem do Rumii do siostry, pech chciał padła mi matryca a dokładnie... Przemysław Cz. z dolnegośląska Profesjonalne podejście do klienta i pracy zleconej. (1) Website Style dobrze trafiło ze swoim pomysłem w projekt strony. Efektowna,... MASTERWASH bałagan w dokumentacji oraz ignorowanie klienta i odłączanie internetu z powodu błedów parcowników (2) kiedy zmieniłam nazwisko musiałam dostarczyć dane ponieważ internet mam... Anna S. brak kompetencji (2) zanim firme satra przejela powyzsza firma...problemu nie bylo..zrezygnowalam... emilia telewizja kablowa - super! (1) Od tygodnia mam telewizję kablową z Tygrysa i gorąco polecam - jakość obrazu... Maga ceny i jakosc (1) Ceny zawsze mogłybyć niższe jak wszędzie, Ale teksty o awarii to jakies... rukasu