Godny polecenia serwis (1) Serwis szybko i sprawnie naprawił mój komputer, zaproponował przystępne ceny.... zadowolona klientka Z polecenia (1) Poszedłem tam z polecenia od kolegi i nie zawiodłem się miła obsługa ,... Darek nie polecam (3) Najbardziej awaryjna firma jaką znam. Niestety umowa zobowiązuje i muszę... Anna Gendera
Nie polecam (1) Dnia 25.04.2009r kupilem u nich komputer stacjonarny (jeszcze wtedy nazywali... Damian Karol - opinia (1) W serwisie na dzień dobry wita nas miła i atrakcyjna dziewczyna która robi... Karol Zadowolona:) (1) Bardzo polecam pana Kamila. Sympatyczny i zna się na rzeczy. Szybko, sprawnie... Olesya Polecam! (1) Polecamy gorąco wraz z żoną tę firmę Mariusz jedna wielka PORAŻKA ! (2) Witam, Ten serwis to jedno wielkie nieporozumienie ! Miałem nieprzyjemnośc... B_d Wszystko ok (1) Ja naprawiałam swojego laptopa w maju tego roku. Usłyszałam reklamę w radio i... Joanna Najlepszy dostawca w Gdyni (2) Po pierwsze: stosunek "cena/prędkość łącza" bije konkurencję na głowę. Po... Galanonim ;) USLUGI (3) ZERO jakosci uslug ZERO mozliwosci internetu (oczywiscie mozna podwoic... ISE Laptop hp nx6110 (1) Laptop z 2005 r nie dawał znaku życia.W ciągu kilku godzin uruchomiony,... Wojciech Horror (2) mimo, że przedłużyłem z nimi to tylko dlatego, że nie mam innej możliwości.... jasiek polecam i pozdrawiam (1) Bardzo gorąco chciałam podziękować Pani Dominice za karakature narysowaną na... nadia majchrzak VOYT - opinia (1) pierwszorzędny kontakt!!! Panowie tam pracujący to mistrzowie świata!!... VOYT Jestem pod wielkim wrażeniem niekompetencji, arogancji i buractwa. (1) Nie polecam nikomu, fakt, że Pan z obsługi klienta bardzo uprzejmy i... Myszka Polecam (1) Ja osobiście jestem bardzo zadowolny z usług ntgd. za 49zl mam internet do... klient Bardzo porządna firma (1) Korzystam z usług firm, które kolokują serwery w tej serwerowni i złego słowa... dexter nikomu nie polecam robić zakupów w tym sklepie (1) niekompetentni ludzie, sprzęt wadliwy, wielokrotnie reklamowany, przy każdej... anna NIE POLECAM, istna żenada!!! (2) Witam, nie polecam ze szczerego serca tego serwisu. Oddałem laptopa do... kolejny (nie)zadowolony klient