Piotr - opinia (1) Szybka i kompleksowa obsługa z fachowym doradztwem. Szczerze polecam. Piotr PROFESJONALNIE (1) Zgłosiłem się do firmy MAKA z prośbą o naprawę mojego laptopa, który w ogóle... JP profi (1) Mogę śmiało polecić tą firmą . Bardzo profesjinalne podejście, szybkie... slawek
mj - opinia (1) Wszystko OK. Sprawnie, szybko i miło. Dobra oferta! mj Mili goście (1) Zamówiłem bloga, zrobili szybko, jak chciałem. Rozmowa nie wyglądała w sposób... seedd nie słowny,usługa niewykonana (1) Zapłaciłem 600zł miałem mieć nowy komputer a w tej chwili jest gorzej niż... jurek BEZSENS (2) W skrócie: w piątek zamówiłem u niego klawiaturę i umówiliśmy się na usługę... Krzysztof Bezsens do kwadratu (1) Ludzie ten facet nie może prowadzić usług dla ludności,umawia się na godzinę... jurek Bardzo kiepsko (1) Posiadam pełen pakiet internet, telefon, telewizja cyfrowa. Tylko na telefon... Karol Opinia o 2D (1) Skorzystałem z usługi wykonania grafiki pod stronę internetową - portal z... Bartek Zawiedziony (2) Strona przekonywująca i zachęcająca do powierzenia firmie swojego zlecenia... Karol KINO W DOMU (1) Polecam. Młodzi i znają się na rzeczy oferują usługi w przystępnych cenach. Maciek masakra (1) mieszkam na osiedlu moje marzenie od pół roku internet w kółko nie działa... krzysztof Swietna robota! (1) naprawy moze nie byly z najwyzszego poziomu trudnosci 1. wylamanane gniazdo w... Krzysiek S Rewelacyjny serwis (1) Serwisowałam laptopa i drukarkę - jakość wykonania naprawy i obsługa na... BT Sprytni są - niema co... (1) Na początku telefonicznie zarezerwowałem tam płytę główną. 2 dni później... Orco bezproblemowa tv kablowa (4) Witam korzystam z usług Firmy STREAM od stycznia bieżącego roku, i muszę... Marcin W naprawa i odzyskanie danych (1) oddałem firmowy laptop, który po upadku nie chciał się uruchamiać. Wszystko... Artur portret dziecka (1) Zamówiony portret dziecka na chrzest wyszedł bardzo realnie. Rodzice bardzo... Marek Wrazenia (1) Niedawno na "wysepce" zlozyli mi skladaka, dzis musze potwierdzic ze to... MikiWaniki