Solidny sklep (1) Od kilku lat wszystkie komputery kupuję w ESC i jak na razie bardzo mi się... Piotr Serwis pierwsza klasa (1) Bardzo profesjonalny serwis, bardzo miła obsługa - wszystko dokładnie mi... Magda Serwis pierwsza klasa (1) Bardzo profesjonalny serwis, bardzo miła obsługa - wszystko dokładnie mi... Magda
Żenada :) (1) Tragiczna jakość internetu 49 zł za prędkość 2mb/s a np. Inna firma oferuje... Leon_ek Zdecydowanie nie polecam. (1) Podobnie jak mój poprzednik nie polecam tego serwisu. Umówiłem się na... Jakub HP113@wp.pl (1) od dawna u nich kupuję, jak zawsze jestem zadowolony. Miło, że wreszcie... Zadowolony Profesjonalna i szybka obsługa (1) Jesteśmy zadowoleni z firmy Mobicert. Miła i szybka obsługa minimum... Budmax Wiesław Zdecydowanie polecam (1) Drukarka po naprawie pracuje jak nowa, miła obsługa, przystępna cena usługi,... Olo bgs - opinia (1) Niestety, ale nie polecam tej firmy nikomu. Umowę mam podpisaną od sierpnia... bgs cały czas ok (1) Od kilku lat u nich kupuję i naprawiam swój sprzęt i jeszcze się nie... MarEK Jeżeli nie chcecie zostać potraktowani jak k.... to nie polecam!!! (2) Witam!!! Dany sklep WISTA znajduje się teraz na ul.Grunwaldzkiej 42.O tuż... Sprzedawca napewno pamięta kogo Stanowczo nie polecam !!! (2) Po pierwsze co się powtarza w innych komentarzach, strasznie niemiła obsługa... Łukasz Podmieniona płyta główna w serwisie, gburowata obsługa (3) W Esc kupiłem komplet części do złożenia komputera. Między innymi wadliwą,... Karol D. Oszuści (1) podszywający się pod Alt-Computer. Poszedłem do nich nie wiedząc, że... R&B Profesjonalnie i fajnie :-) (1) Polecam firmę Butterfly. Projekt graficzny dostałem błyskawicznie, a... Łukasz masakra (1) Jednym słowem NTGD to masakra. Prędkość internetu masakrycznie wolna brak... zawiedziony nie klient - opinia (1) Nie jestem klientem spółki NTGD, ponieważ w ogóle nie dane mi było nim się... nie klient Super ! (1) Polecam wszystkim Szybko Tanio Fachowo POLECAM ! Robertson ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!!! (1) Odradzam zakupy w tym sklepie!!!! Oferują sprzęt w dobrych cenach, ale... były klient Błędna ekspertyza (1) Pracownik serwisu przez tydzień dumał nad laptopem, by w końcu ogólnikowo... piotrek