portret (1) Poprosiłam Panią Dominikę o wykonanie portretu rocznicowego moich rodziców.... Martyna pozytywnie zaskoczony (1) zapleczem technicznym i wielkością serwerowni, szybka reakcja na moje... T.K UWAGA oszukuja klientow (3) Zanioslam ponad 2 tygodnie temu laptopa do tegoz serwisu z powodu braku... Ewa
Bardzo dobry serwis !!! (1) Uratowali mnie już nie pierwszy raz , bardzo dobry serwis !!! Drukarkę... Mateusz wszystkim co chcą oszczędzać Polecam (1) szybkie podłaczenie, internet smiga mi jak błyskawica... polecam Pozdrawiam... Marekl polecam zdecydowanie (1) wszystkim co chcą mniej płacić, ja nie narzekam, od czasu do czasu jakaś... Anrec Firam wyjątkowo nieuczciwa (2) W dniu 26 maja br zamówiłem komplet tonrów do HP CP 1215 posyłając puste... Andrzej Golik Canon Pixma ip1500 (1) Po niezbędnej konserwacji działa jak nowa, choć to już nie młódka. Rzeczowo,... ewaj polecam (1) Od kilku lat regeneruje tusze w tej firmie i złego słowa nie mogę o nich... Mariusz Najlepsi na świecie! (1) Zamówiłem dość skomplikowane oprogramowanie mojego pomysłu. Firma wywiązała... Michał Polecam! (1) Świetny kontakt i pełen profesjonalizm! jk Naprawdę nieźle (2) Nie za bardzo lubię informatyków, a tutaj takie zaskoczenie. Dzwonię, odbiera... Tomek W. Laptop - zakup i obsługa posprzedażna. (1) Bardzo czytelna i dobra oferta. Cena na dobrym poziomie - porównywalna z... Krzysztof M. Flash xbox360 (1) Bezproblemowy flash konsoli wszystko śmiga w niewygórowanej cenie.Później... Gracz WARTO Z NIMI PRACOWAC (1) POLECAM WSZYSTKIM.DOSKONAŁA WSPÓŁPRACA.EFEKT KOŃCOWY SUPER!!!WYKONANA PRZEZ... KRYSTYNA Zdecydowanie polecam (1) Polecam zespół 2D. Zrealizowaliśmy wspólnie kilka udanych projektów. Krzysztof Obsługa strony (1) Jeżeli chodzi o firmę 2D to można ją polecać na zaprojektowanie strony robią... Robert Szczerze polecam!!! (1) Wspaniała obsługa i jakość świadczonych usług. Bardzo dobra współpraca i... mylady.pl Tanio i solidnie (1) Naprawili mi laptopa za nieduże pieniądze, a na dodatek zaproponowali mi... Marcin K. bez promocji (1) W Moim wypadku obsługa ok .Koleś się zna , potrafi doradzić ale wybór nowości... Tomasz