JEDYNI DALI RADE (1) Skorzystalem z uslug tej firmy poniewaz wczesniejszy serwis powiedzial ze... Michal partacze (1) w maju 2010 oddałem laptopa do naprawy grafiki trwało to 4 tygodnie... wodzio POLECAM (1) Fachowa i miła obsługa. Zaskoczyła mnie niska cena. Na prawdę warto... Ania
Kupiłem w innym (1) sklepie (nazwa zaczyna się na G) kartę graficzną, która od początku była... Rafał Sieradzki NIGDY WIĘCEJ STREAM COMMUNICATIONS (2) WIELKIE ZERO, WIELKIE NIC, WIELKI SHIT - tylko dlatego że chcę zachować... Użytkownik Polecam:) (1) Usługa wykonana bardzo sprawnie i profesjonalnie:) Polecam:) Marta Niezwykle szybka i profesjonalna obsługa klienta (1) Miałem dziwny przypadek gdyż spóźniłem się z odnowienie certyfikatu, a... Krzysztof jednak warto... (2) Serwis MERITUM polecił mi mój znajomy. Początkowo byłem sceptycznie... Krzysztof miłe zaskoczenie... (3) w porównaniu z innymi negatywnymi opiniami ja mam bardzo odmienną i to mega... Adam W. Grudziądz nie polecam (1) Strasznie nie kulturalne podejście do klienta, zero rozmów na temat... Jam uczciwy profesjonalista! (1) Rzeczowy a przy tym miły kontakt. Co ważne: mówi językiem zrozumiałym dla... Sylwia Zdecydowanie polecam (1) Jestem bardzo zadowolona ze strony internetowej wykonanej przez Pana... ChocoCream bardzo dobra (3) bardzo dobra keda Polecam (1) Profesjonalna obsługa, krótkie terminy realizacji, fachowa pomoc techniczna. Barbara Polecam (1) W piątek podpisanie umowy. W środę internet działa. Zamówiłem 5 mega i jest... mario warto (1) naprawdę polecam ten serwis-szybko, sprawnie i co najważniejsze-tanio!!! Magda W. Rewelacja! (1) Podzielam wszystkie pozytywne opinie innych użytkowników i z czystym... M. SUPER!!!! (1) Bardzo fachowa pomoc...błyskawicznie, miło i ceny b,b, konkurencyjne... Iwona Andrew - opinia (1) SUUUUPER OBSLUGA! Bardzo fachowe porady. Profesjonalny dobor sprzetu do... Andrew Ja jestem bardzo zadowolony. (1) Korzystałem z usług kilkukrotnie i za każdym razem naprawiano bardzo szybko a... mf