Ja polecam (1) Po przeczytaniu opinii zdecydowałem się stanąć w obronie amberinka. Jako... Marek W Wszystko ok (1) Zamówiłem, Otrzymałem, działa. Kontakt ok. Polecam AMR Uwaga! Ostrzegam! (2) Nie polecam zakupów w tym sklepie! Oddałam do reklamacji router zakupiony u... Zdenerwowana klientka
Mimo to polecam! (1) Nie mogę zgodzić się do końca, co do poniższych opinii. Oddałam toner wraz z... Iwona serwerownia nephax (1) Kiepsko. ceny byly zachecajace, natomiast jak zobaczylem ich "infrastrukture"... Krzysiek naprawde profesjonalnie (1) W koncu powstala porzadna serwerownia na pomorzu. Wielkie pomieszczenie,... stefan POLECAM! (1) Szybka, sprawna a przede wszystkim fachowa pomoc. GORĄCO POLECAM z... Malwin Polecam (1) Serwis który bardzo dobrze dopasował sprzęt do moich wymagań. Później po... Wojtek Fachowo (1) Profesjonalnie doradzą i sprowadzą każdy towar (jeśli nie ma na stanie)... K BIKOP ??? (2) Chciałem skorzystać z usług firmy Bikop ale podobno są bardzo drodzy. Może... Nowy klient Nie polecam - Wyrzucone pieniądze w błoto (1) Oddałem do serwisu głośniki komputerowe Creative z w którym uszkodzone było... Patryk Wykonanie Strony (1) Świetny kontakt . Polecam tą firmę . Grzegorz super (1) Bardzo przystępne ceny, miła i profesjonalna obsługa - POLECAM wszystkim,... Kasia Wszystko SUPER!!! (1) Gorąco polecam Pana Pawła. Super szybkie wykonanie po naprawdę niskich kosztach. Monika Nie polecam (1) Obiecują gruszki na wierzbie cuda wianki ale jak trzeba się wywiązać z umowy... Monika Polecam tego operatora (1) Polecam tego operatora. Internet za normalne pieniadze, mozliwosc... Weismann UWAGA !!!! - oszuści (1) Oddałem do regeneracji toner do drukarki - oczywiście po wcześniejszych... Wojtek Pełen profezjonalizm-wizytówki firmowe (1) Jestem zachwycona podejściem Pana Mateusza do Klienta. Pełen profesjonalizm,... Agnieszka Pawlicka Karta Graficzna (1) Próba kupienia karty zakończona zwrotem pieniędzy po 5 tygodniach, przez... Krzysztof JEDYNI DALI RADE (1) Skorzystalem z uslug tej firmy poniewaz wczesniejszy serwis powiedzial ze... Michal