Brak kontaktu z klientem (1) Przynajmniej raz w tygodniu awaria internetu na pół dnia Marcin internet (4) Tak dziadowskiego dostawcy jeszcze nie mialem. Olewają klienta na każdym... dzolo61 Pozytywnie (1) Witam Laptopa dostałem na święta, jednak przez przypadek został on zalany!... Zalewacz laptoów
polecam (1) szybka instalacja, dobry kontakt klient OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!! (1) Człowiek utknął w erze internetu 30 lat temu a obsługą klienta w PRL!!... lona Firma beznadziejna (1) Pan jest zacofany i niemiły. wiecznie ma jakiś problem totalnie nie... Tomek NIE POLECAM (1) Firma oszukala mnie przy drukowaniu ulotek , zamowilem 1tys. sztuk ulotek z... Krzysztof OSZUST !!! (2) Oddałem w październiku 2010r. laptopa na gwarancje .i do dnia dzisiejszego... mi Polecam (7) Witam wszystkich. Według mnie firma świadcząca usługi na poziomie.... Aga Portret (1) Dziękuję bardzo Pani Dominice za pięknie wykonany i w ciekawy sposób ujęty... Dominika Gwarys-Wiśnik Super.serwis.tak (1) byłem w tym serwisie z laptopem, do wymiany dałem procesor. Pozytywnie się... Gustaw Nie traccie pieniedzy (2) Jakosc bardzo slaba, z interentu korzystam glowie dla gier online, niestety... kaver Może być dużo lepiej... (1) Długo już jestem klientem vide a właściwie od niedawna ntgd. Mało jest... robertgd Agnieszka - opinia (1) Polecam ze wzgledu na kalrowne wyjasnienie problemu, przystepna cene i MEGA... Agnieszka Stefan - opinia (1) Polecam ten sklep Stefan extra (1) tyle lat udanych zakupów i oddawania do serwisu i oby tak dalej :) jeszcze... kilkuletni klient znikające kanały (3) Co pewien czas niektóre kanały znikają na jeden, dwa lub nawet i kilka dni.... Jerzy Krukowski SKANDALICZNA JAKOŚĆ USŁUGI DOSTEPU DO INTERNETU (3) Od około 2 miesięcy prawie codzienny brak dostępu do internetu w godzinach... PIOTR Badziew (3) Żal, dziadostwo i straszna lipa after262 Profesjonalnie i sympatycznie (1) W LJDesign zamowilam grafike do sklepu internetowego miniszafa.pl wraz z... Małgorzata