Zła obsługa (1) Ogólnie mówiąc, odradzam; co z tego, że można tam w szybkim terminie odebrać... O.S Firma godna polecenia (1) Szybko fachowo i na temat Konkol Polecam gorąco (1) Jesli szukacie firmy. która niedrogo stworzy Wam extra stronę - nie ma... Protector - właściciel
Kacper Gomułka - opinia (1) Bardzo sprawna i kompetentna firma. Panowie potrafią doradzić i zrealizować... Kacper Gomułka Renov (1) Jest wiele firm na rynku z tej branży, ja wybrałem 7LAB i wybór nie był z... Bartosz Głowacki Projekt i realizacja witryny pracowni fotograficznej www.b-free.pl (1) Po wielu latach samodzielnego projektowania witryny www poszukiwaliśmy kogoś,... Kordian Górczyński Marek Czuchaj Ogrodnik - opinia (1) Strona profesjonalnie zrobiona, obsługa wie o co chodzi. Polecam Marek Czuchaj Ogrodnik Jestem bardzo zadowolona z efektu współpracy (1) Strona mojej firmy stworzona przez 7lab funkcjonuje od dwóch lat - jest... Agnieszka Stępkowska Polecam agencję 7LAB (1) W ubiegłym roku agencja 7LAB utworzyła dla mnie stronę internetową. Jestem... Paulinka SUPER (1) Współpraca układa się wzorowo AGencja Reklamowa MANA POLECAM FIRME (1) Do Firmy 7 Lab trafiłam z polecenia,Zaprojektowali strone internetowa bardzo... Grazyna Gniadek Gorąco polecam usługi 7LAB (1) Szybko i kreatywnie, od projektu do wykonania strony, z "pokorą" przyjmowali... Willa Global strona www.ekozapas.com.pl (1) EKOZAPAS Pracownia Ochrony Środowiska zleciła w 2009 roku przygotwanie strony... Tomasz Zapaśnik Tragiczna obsługa (2) Nie polecam nikomu tego sklepu. Nawet jeśli oferta jest dobra to obsługa jest... klient "Zapewniamy ciągły brak internetu" - tak powinna wyglądac ich reklama (1) W ostatnim czasie to już średnio raz na tydzień nie mam internetu z ich winy.... mareck Żal (1) Generalnie, żal. Obsługa gorsza niż za komuny. Zerwałem się dziś z pracy na... Damian tragedia (1) Od 3 tygodni próbuję uzyskać informacje o możliwości podpisania umowy na TV.... Andrzej Profesjonalna usługa postawienia sklepu na bazie cms-a (1) Szybka i profesjonalna usługa postawienia sklepu na bazie cms-a. Reakcja na... Marcin Polecam (1) Wyjątkowo profesjonalne podejście do pracy, duża elastyczność, kreatywność i... Agnieszka supser super (1) Co to napisać, świetna atmosfera podczas rozmowy, doradzą fachowo i... Fixer