polecam (1) Szybko łatwo i przyjemnie współpracuje się z mBit-polecam zofija Polecam! (1) Wyśmienity grafik, pełen profesjonalizm i bardzo dobry kontakt. Bardzo szybki... Dorota Kupowanie w gralu - tragiczna pomyłka (1) Widzę, że nie będę pierwszy, ale im więcej takich opini tym może ludzie... orzech
cóż... (1) Oddałem tam laptop na 3 miesiące. Był problem z grafiką. Gdy w końcu już... Wojtek Nie jest zle (1) Nie jest zle, na tle innych jest OK. Cena najlepsza i tyle Michal Dobra sieć. (1) Awarii praktycznie nie ma, obsługa reaguje bardzo szybko (typu aktywacja... Kamil Artur - opinia (1) Polecam wszystkim tą firmę, bardzo szybki czas realizacji zlecenia, duże... Artur amatorszczyzna (5) Jestem w tej sieci od niepamiętnych czasów, najpierw była własnością firmy... Marcin niemiła obsługa, zwłaszcza dla kobiet (1) jak w temacie - jeśli nie urodziło się facetem lub nie posiada się super... bardzo niezadowolony klient Internet (1) Zamiast rozwijać sieć i łączę to stoją w miejscu. (pingi na wp na poziomie... Janek koszmar !!! (12) Niestety mój poprzedni dostawca internetu homenet został wchłonięty przez tę... gal anonim miałem problem chwilowy (1) szybkosć obslugi internet naprawiony w mig mbgdynia Najbardziej wiarygodny i rzetelny serwis w Trójmieście (1) Skorzystałam z usług PC-Helper kilka razy w przypadku kilku skomplikowanych... Kasia Byks Profesjonalna obsługa i wykonanie. (1) Nic dodać, nic ująć! :) Paweł Polecam!!! (1) Internet za pośrednictwem mBitu użytkuję od kilku lat. Awarie praktycznie... wando super sklep (1) miła obsługa, szybki kontakt, opragromowanie faktycznie legalne. Zakup od ręki Edek Wszystko zgodnie z ustaleniami (1) Wszystko zgodnie z oczekiwaniami i ustaleniami - bonusem okazała się cena -... Aneta polecam (1) zgadzam się z przedmówcą, stary i dobry ALT to kawałek niezłej historii... Tomek Działa tak? No i oto chodziło. (2) Być może obsługą klientów nie zajmuje się piękna blondynka stale uśmiechnięta... Wiseguy Alois POLECAM (1) Dziwną mnie niektóre komentarze. Ja byłem bardzo zadowolny z usług tej firmy.... Marek