FATALNY SERWIS -... (1) Zepsuł mi się laptop DV6000 nie wyświetlał nic na ekranie. Serwis mi... adam Szybki i sprawny serwis (1) Szybki i sprawny serwis sprzetu komputerowego. Bezbledna diagnoza uszkodzenia... Sylwia polecam innym (1) Bardzo polecam innym tego informatyka naprawia szybko i solidnie,i zna sie... Henryk
SZANOWNY SERWIS (1) Ponad rok temu wykonano naprawę karty graficznej ( nv gf 7600 ) w moim... G.Ś. SouldSire - opinia (1) Typowy twór działający zgodnie z PRL-owskimi standardami, czyli nie oni są... SouldSire Polecam! (1) Pełna profeska! Szybko, miło i sprawnie. Bezbłędnie postawiona diagnoza i... Jacek Aga - opinia (1) Szybka realizacja naprawy komputera :) tanio ....gorąco polecam Aga polecam (1) korzystam zawsze kiedy potrzeba- fachowo,sprawnie,w dodatku miły i... Ewa ... (2) Od czasu przejęcia przez firmę STREAM to ten internet to porażka totalna!!!... cal Michal - opinia (2) Wprawdzie z racji obecnego miejsca zamieszkania (Gdańsk) nie bywam tam już... Michal Po co szukać u innych jak można w GreenLan :) (1) Dopiero znalazłem możliwość wystawienia oceny i jest to ocena bardzo... Krzych Pęłen profesjonalizm (1) zawsze miła obsługa, szybki termin realizacji przystepne ceny i miłe... renault Zepsuty sprzęt (1) Kupiłem karte sieciową, pojechałem do domu, okazało się iż karta jest... konieczny żenujący poziom obsługi i informacji (3) Dopóki istniał Homenet jako odrębny podmiot, można było zadzwonić do... Tooms obsługa klienta (3) Mam internet od 5 lat, dopóki był to Homenet'u było wszystko ok. Obecnie... Arturo coś nowego? (1) nie wierzyłam! cena negocjowalna jak żadna dotąd, efekt powyżej moich... beata Generalnie (4) Zdażają sie awarie owszem ale gdzie sie nie zdazają:) ostatnio nawet... Adam polecam.kreatywnie i terminowo (1) chciałam zrobić nietypową stronę i tylko od tej firmy dostałam świetną... nika grafika do wizytówki (1) prowadzę małą działalności i potrzebowałam projektu do moje strony -... Mara Ehhh co tu więcej pisać, NIE POLECAM !! (1) Tak jak pozostali klienci tej firmy jestem na maksa załamany;/ Do tej pory... FreeF.