Generalnie polecam (1) Korzystałem z usług 3 razy. Bardzo dobra firma tylko właściciel trochę... BRANDE - Tomek Sznajder Polecam serwis (1) Wiem, że pozytywne opinie to rzadkość, bo my POLACY lubimy bardziej narzekać... dzidzior007 super as - opinia (5) wystawiają faktury na inne kwoty niż zapisane w umowie, mówią, że wszystko... super as
Laptop chyba drugiego gatunku (1) Kupiłam w Gralu laptopa ASUS, wszyscy go polecają natomiast mój po pół roku... Ola Jak najbardziej polecam! (1) Rzetelna i fachowa naprawa,rozsądna cena usługi.Człowiek zna się na tym co... cbk Przyjazna obsluga (1) Mila i chetna do pomocy obsluga. CAN DO attitude. Zagladam do coolera... Adam Polecam (1) Znalazłam ofertę właśnie tutaj. Zależało mi na czasie. Strona wykonana szybko... Malwina tragedia z beznadzieja (1) przez 6 lat korzystania z uslug tego dostawcy firme skojarzylem jako \"eia... bardzo niezadowolony klient Zawsze moglo by byc lepiej - ale jest w porzadku... (1) Warto skorzystac z uslug tej firmy. Awarie jesli juz sie zdarza sa bardzo... hippi extra (1) BARDZO ZADOWOLONY PRZEZ DUŻE Z! rafal Bardzo dobry wybor! (1) Polecam te firme. Jestem zadowolony z ich uslug. Wykonali swietna robote.... Przemyslaw Michnik Masakra (1) awartyjność 4 razy w tygodniu,kontakt masakra, infolinia gdzies w krakowie, 5... Lukasz internet od lajmesa (2) Wystartowałem netem do lajmesa w lipcu i jest si. Zobowiązanie na 9 miechów i... Mikuła_GDA działa jak należy (1) Możliwość umowy bez zobowiązań (z miesięcznym wypowiedzeniem), internet... pianka Wkonanie strony (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą. Anna Pełen profesjonalizm (1) Szybko, sprawnie, sympatycznie. Pełen profesjonalizm. Polecam :-) KP OBSŁUGA I JAKOĆŚ (1) TELEWIZJA OD BIEDY CHODZI, ALE INTERNET JEST TAK NIESTABILNY ŻE WŁOSY RWAĆ.... MIREK GORĄCO POLECAM!!! (1) Pełen profesjonalizm. Szybka reakcja! Fachowa wiedza i kultura pracy!... Kuba Polecam wszystkim firmę AVANE! (1) Współpraca z firmą Avane to przyjemność dla wszystkich osób, którym zależy na... Ewa więcej za tyle samo (1) nie dosyć, że przy przedłużeniu umowy dostałem rabaty to jeszcze o 200%... Bogdn