Wszystko super ja polecam oczywiscie wszystkim !!! (1) ........ pozdrawiam wszystkich użytkowników sieci Mbit.pl mrowkaz faktury niezgodne z umową (1) Od maja br korzystam z tak zwanej oferty promocyjnej. Od tego czasu zaczął... niezadowolony użytkownik nierzetelna firma (2) Zakupiliśmy toner, który okazał się wadliwy. Eco-print przez zwodził nas, że... agencja@miro.tychy.pl
NAPRAWDĘ WARTO (1) Wystarczy wejść w portfolio i wszystko jasne. Solidna i kreatywna... Małgorzata Bardzo dobrze. (1) Miałem Internet od różnych firm, od lokalnych poprzez ogólnopolskie, od... Uzyt komputerek naprawiony (1) internet działa, zdjęcia są - szybko i sprawnie :) Barbara świetny serwis (1) Ostatnio rzadko spotykane połączenie profesjonalizmu,dawania więcej niż... ewa i rafał Niskie ceny, towar następnego dnia, a obsługa w porządku. :) (2) Sklep jak najbardziej godny polecenia. Ceny są często bardzo konkurencyjne.... Jakub Jestem pod wrażeniem (1) Miałem problem z moim windowsem 7. Wyskakiwał mi dziwny komunikat o wersji... Piotr 100 % zadowolenia (1) Pełen profesjonalizm, konkurencyjne ceny, miła obsługa. Krótko mówiąc: serwis... ewa PROFESJONALIZM (1) Nie jestem w stanie znaleźć złej strony tej firmy, im chyba ewidentnie zależy... Mariusz Brzostowski Gwarancja zadowolenia! (1) Opinia jak najbardziej pozytywna. Korzystałem już nie raz z usług firmy... Antek Super! (1) Mam internet radiowy od nich. Prędkości jak i ping powalają. Pin w granicach... Dingo nieciekawie.... (1) Ganiali mnie kilka razy po sprzet zamówiony, nic nie mozna zwrocic w razie... karoryfer Beznadzieja (1) Brak internetu od ponad tygodnia kończy się rezygnacją z tej marnej usługi.... Woron miło, szybko i skutecznie :) (1) Nigdy się nie zawiodłam - bardzo polecam! Stała Klientka Perspecta Opinia (1) Współpraca pomiędzy firmami Perspecta, a LJ Design rozpoczęła się w 2010... Perspecta SUPER SERWIS!!! POLECAM!!! (1) Obudowa wymieniona w laptopie w ciągu 45 minut! Pełen profesjonalizm i to za... Shishak Nie tak kolorowo (1) Oddałem laptopa czas realizacji przeszedł wszystkie oczekiwania ponad... tronic profeska (1) coprawda w wakacje mają kocioł z serwisami bo ludzie na urlopach ale i tak... Jacek