POLECAM (2) Potrzebowałam strony internetowej dla swojej kwiaciarni. Pracownicy firmy... magda k Polecam! (1) Polecam wszystkim :) Uczciwy i sumienny dostawca, zawsze pomocny i dostepny o... Mysia Acer Aspire (1) zamówiław komputer w piątek..a w poniedziałek był juz u mnie na... Zofia
mybutterfly.pl - gorąco polecam :-) (1) Skorzystałem z usług mybutterfly.pl, w celu stworzenia strony www oraz paru... Łukasz Polecam (1) Kreatywni, rozwiążą większość problemów firmy z przestojami produkcyjnymi i... Artur Gawęcki Oferta ok, obsługa tragiczna. (1) Chciało by się napisać o niezlej ofercie itd, natomiast w skutek straszliwie... Marek Serwis www (1) Polecam - serwis CMS wykonany w szybkim czasie, zgodnie z założonym ustaleniami. Maciej Makarski Zadowolony (1) Mam TV oraz internet i jestem bardzo zadowolony. Obsługa miła, w każdej... Jabi Polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa. Maciej 100% profesjonalizmu (1) Firma 7lab jest z pewnością godna polecenia, ze współpracy jestem bardzo... Wojciech Gorąco polecam rewelacyjnie wykonano www.mobilgroup.pl (1) Skorzystałem z usług 7LAB, w celu stworzenia strony www, przez cały czas... Mariusz A. Profesionalnie opisane produkty na stronie www. (1) Trzeba przyznać że produkty na stronie Apexu24 są opisanie profesjonalnie !... Mirek Dla mnie OK (1) Całe szczęście jak się przeprowadziłem na Chełm to nie czytałem tych opinii... Tomek K. Bardzo polecam uslugi Firmy 7Lab (1) Polaczenie kreatywnosci z nienagannym wykonaniem oraz bardzo dostepna cena.... Rainbow Wines Co Profesjonalizm (1) Z Firmą 7LAB współpracujemy już kilka lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pan... Małgorzata Kowalewska Adam OSK Wolff - opinia (1) Profesjonalne i rzetelne podejście do klienta, szybko, sprawnie i skutecznie.... Adam OSK Wolff Gorąco polecam! (1) Pan Andrzej zupełnie odmienił moją stronę. Posiada wspaniałe pomysły i... Bożena BARDZO PORZĄDNA FIRMA (1) Polecam 7LAB, ponieważ jest to bardzo porządna firma, która robi naprawdę... ANNA BĘTKOWSKA Świetnie (1) Gratuluje Panu Piotrowi, sprawił że wysokość mojego zarobku w sklepie... Michał Zdecydowanie Polecam (2) MIła, rzeczowa obsługa i oczywiście sprzet o jakim tylko można śnić.... Jerzy