Szybko, sprawnie, bezproblemowo (1) Polecam wszystkim. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. kudel Podejście do klienta (1) Krotka konkluzja dla wlasciciela jestesny klientem do momentu przekazania... Zawiedziony Firma z perspektywami (2) Z firmą Website Style zetknąłem się zlecając jej zaprojektowanie strony... M KOT
Obsługa klienta na najwyższym poziomie. (1) Obsługa klienta na najwyższym poziomie, profesjonalny zespół serwisowy i... Adam Rybak Zadowolony (1) Nie dawno podłączono mi internet radiowy . 20 Mb/s i działa jak należy .... Marcin Laptop - format (2) Polecam bardzo ten serwis. Oddałam laptop na format , przy okazji... Kasia waldek (1) szybka dostawa do sklepu miła obsługa waldek Niemożliwe robią od ręki a na cuda trzeba trochę poczekać :) (1) Bardzo kulturalna i cierpliwa obsługa odpowiadająca na wszystkie nawet... Elżbieta Marcin - opinia (2) Chyba firma zakończyła działalność, bo tel.kom. milczy i 3 razy odbiłem się... Marcin Polecam współpracę (1) Skorzystałem ze wsparcia Pani Agnieszki w ramach realizacji projektu i jestem... PiotrN Polecam (1) Polecam ,szybko ,rzetelnie,dojazd do klienta Agnieszka Świetne! (1) Polecam z czystym sumieniem. Wykonanie i współpraca na najwyższym poziomie! Karolina Rzadki skarb w świecie biznesu. (1) Jestem pod ogromnie pozytywnym wrażeniem pracy zespołu Nlightnin Production.... J.M. Rzadki skarb w świecie biznesu. (1) Jestem pod ogromnie pozytywnym wrażeniem pracy zespołu Nlightnin Production.... J.M. Polecam (1) Firma robiła dla mnie sklep internetowy. Polecam. Przemek Rewelacyjna innowacyjna idea! (1) Uczciwe, solidne podejście do tematu nowoczesnych technologii dających... Alice Najwyższy poziom jakościowy. (1) Grafika świetnie prezentuje się w golach VR. Firmę charakteryzuje... Maciek Świetne, innowacyjne aplikacje. (1) Polecam !!! Tomasz Fajny serwis (1) Mój komputer został naprawiony szybko, a co najważniejsze porządnie. Śmiało... Michał Nie Polecam (1) Nie dotrzymywanie terminów, brak kontaktu. Robert