niezadowolony (2) Pan Paweł serwisował moje 2 laptopy. Jeden padł i trzeba było go w trybie... Pan Paweł wie kto Odzyskane dane (1) Sprawna, miła, fachowa obsługa. W ciągu doby udało się odzyskać cały utracony... Dorian Polecam (1) Profesjonalne podejście do problemu. Bodajże jedyna firma w województwie... aba1991
Godny polecenia (1) Korzystam z Lusync juz jakis czas i bardzo jestem zadowolony. Mateusz wklada... Bart Być może, ale ostrzegam. (1) Oddałem laptopa, kupionego 2 miesiące temu w innym miejscu, do serwisu.... MW Brak kontaktu (1) Nie dotrzymywanie terminów, utrudniony kontakt. Nie polecam Bardzo niski poziom obsługi, długi czas oczekiwania, zapisy niezgodne z art 33 Prawa konsumenckiego (1) Po raz drugi zawiodłem się na tym sklepie. Kilka lat temu nie przyjęli zwrotu... Adalbert Szczerze polecam! (1) Znają się na swojej pracy, doradzą (w przeciwieństwie do "doradców klienta" w... Andrzej Krzysia (1) Kupowałam akcesoria do drukarki. Tanio, bez zastrzezeń co do jakości i szybka... Krzysia Masakra!! Nie kupujcie w tym sklepie! (1) To jest jakiś dramat. Najgorsze jest to, że kupiłam tam produkt tylko... agata Bardzo dobry serwis (1) Bardzo dobry serwis, przemiła i bardzo fachowa obsługa Przyjechaliśmy aż z... Bogus Polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa. Panowie z cierpliwością odpowiadają na pytania... Agata Serwis na Jasieniu (2) Szybka diagnoza - po pierwszym dniu dostałam informację o rodzaju uszkodzenia... Marta net po śwatowodzie (1) "stałe łącze” nadal pozostaje najlepszym możliwym wyborem a w mbicie i po... Maniek Ostrzegam (2) Zamówienie złożone 30 kwietnia 2018 , 2 tygodnie minęło a towaru brak , nie... Karol Super firma, godna polecenia (2) Bardzo profesjonalne podejście do klienta i jakość wykonania usługi również... Katarzyna NOVEO Interactive (2) zdecydowanie na TAK. Młody zespół, kreatywność, pomysłowość i cena - czego... Marcin Sionkowski Projektowanie strony internetowej przez Noveo Interactive (2) Polecam Noveo Interactive za jakość wykonanych usług. Zadawalającą i miłą... maja mysza Usługa tworzenia strony www (2) Z czystym sumieniem polecam usługi firmy NOVEO. Cenimy za słowność,... Iwona Sport & Travel Polecam wszystkim wymagającym osobom (2) Moja współpraca z Noveo zaczęła się ponad cztery lata temu. To Oni byli... Katarzyna