Genialne! (1) Pan Michal z serwisu ratuje mnie i mojego kolejnego Mac'a po raz kolejny.... Agnieszka Polecam (1) Zleciłem tej firmie kampanie Google ADWORDS, dzięki której udało mi się... Wiktor33 Używany sprzęt jako nowy (1) Sprzedali mi używany sprzęt jako nowy. Powiedzieli, że to dystrybutor im taki... Wojtek
Szczerze polecam :) (1) Jako że jestem niezdarą, odwiedzam ten serwis dość często. Ostatnio, zalazłem... Marcun Świetna firma... (1) Świetna firma, zleciłem jej wykonanie projektu mojej strony internetowej.... Marcin Super polecam (1) Super współpraca polecam wszystkim, którym zależy na szybkim i profesjonalnym... Bogdan Manto FATALNY SPRZEDAWCA (1) Najgorsze dotąd doświadczenie zakupu w sklepie internetowym. Otrzymałem... Jakub Alkomat (1) Alcomaty zgodne z opisem przesyłka szybka zapakowane bardzo dobrze Karol Wymiana ekranu dotykowego w laptopie (1) Profesjonalna obsługa cały czas w kontakcie z klientem. Wszystko działa bez... Jakub Super, polecam! (1) Serdecznie polecam. Serwisant nie tylko szybko poradził sobie z naprawą, ale... Krzysiek Super, polecam (1) Założyłem firmę i bardzo zależało mi na tym, aby pozyskać nowych klientów.... Krzysiek Super gra (1) Bardzo miło spedzony czas, trzeba spróbować żeby odczuć super wrażenia Sowa Polecam (1) Polecam wszystkim usługi SERWISKOMPUTEROWYGDANSK.PL . Szybka i łatwa... Maria Fantastyczna wspolpraca (1) Strona wykonana bardzo profesjonalnie. Firma zajela sie w pelni realizacja od... r.mirowski 3x na TAK! (1) Szybko, miło i profesjonalnie! Efekt finalny przerósł nasze najśmielsze... Ktrzysztof Wolny internet (1) Jestem bardzo zażenowana że tak wolno działa internet jak i z rana tak i... Wisienkos Zdecydowanie polecam!!! (1) Same najwyższe noty, no bo jak inaczej ocenić usługę zrealizowaną w 30 min... Artur Unikać jak ognia (1) Niestety ale wyższy poziom poszanowania praw konsumenta i innych przepisów... szj niezadowolony (2) Pan Paweł serwisował moje 2 laptopy. Jeden padł i trzeba było go w trybie... Pan Paweł wie kto Odzyskane dane (1) Sprawna, miła, fachowa obsługa. W ciągu doby udało się odzyskać cały utracony... Dorian