polecam (1) sprawnie, szybko i skutecznie Kamil opinia (1) Bardzo kompetentny personel , kompleksowa i perfekcyjna obsługa ,... Iwona Chilewska konkretna pomoc (1) Współpracujemy z nimi od lat.Szybko reagują na problem zarówno ze sprzętem... Gosia
Polecam (1) Naprawa bez problemów, szybko i profesjonalnie Marcin Profesjonalna obsługa! (1) Usługa wykonana wzorcowo, mimo nietypowej naprawy. Dostępność części nigdzie... Michalł Opinia (1) Bardzo dobry fachowiec, wspaniały nauczyciel spraw komputerowych,genialne... Tomek Fachowa pomoc (1) Niejednokrotnie korzystałam z pomocy p. Mateusza i za każdym razem zostały... Anita solidna firma komputerowa (1) Korzystam z usług od ponad 20 lat. Jeśli klient/klientka nie wymaga ekspresu... Beata W. Szybko, zrozumiale, PEWNIE - indywidualne podejście! (1) Super obsługa, polecam gorąco! Macias Fachowa pomoc (1) Panowie z PCALL to prawdziwi fachowcy. Gdy autoryzowany serwis rozkładał... Rafał nie odbierają telefonów nie są przygotowani do RODO (1) Niestety do tygodni nie odbierają telefonów a oferując hosting nie podpisują... Dorota naprawa tabletu (1) bardzo polecam na profesjonalna usługe zadowolony Szczerze polecam (1) Naprawdę szczerze polecam. Miałem problem ze służbowym laptopem,... Zygmunt Polecam (1) Polecamy usługi Pana Tomasza. Strona naszej firmy została wykonana w... LaktiServ Nie polecam (1) Sprzedają towar, którego nie mają, potem odmawiają prawa do zwrotu, janusze... Tymek Szybko, sprawnie i solidnie (1) Szybka i profesjonalna obsługa, pan bardzo miły i pomocny, błyskawicznie... JM Naprawa Laptopa (1) Szybka diagnoza i naprawa poprzez wymianę układu graficznego. Na drugi dzień... max Szybki serwis z doświadczeniem (1) Szybki serwis z ogromnym doświadczeniem. Zaniosłem laptopa z usterką rano ,... Marek profesjonalnie (1) Firmę znalazłem w internecie, bez wcześniejszego polecenia. Od samego... PZ Polecam (1) Serwis profesjonalny i terminowy. Marta